• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
policzylam od plamienia bo bylo na czerwono taki sluz z krwia rozowy wiec to moj 2dc jutro jade na badania ale bardzo skorocila mi sie faza lutealna bylam pewna ze pojawi sie w poniedzialewk a nawet wtorek moja faza lutealna trwa ok 12 13 dni a teraz sie skrocila wiem ze owulka byla pozno 15 16 dc bo 14 dc bylam na usg dostalam zastrzyk pecherzyk mial 21.5 sluz byl plodny poznym popoludniem 15 dc a 16 dc bolal nie jajnik wiec 10 11 dni to krutko jak na faze lutealna

Luska ja mam taką samą fazę lutealne. Max 11 dni a owu to już w ogóle mega późno bo ok 20 dnia cyklu dopiero. Luteina podobno ma pomóc no i biorę b-complex. Przykro mi że dostałaś okresu:-(

Lux co za wredne głupie babskie!

A ja nie mam żadnych plamien poprzedzających tyle za ja mam raczej skąpe okresy więc jakoś bardzo dużo mi nie leci. Jestem z siebie dumna takie pyszne pierogi z białym serem mi wyszły że aż w szoku bylam:-) a robiłam je pierwszy raz w życiu.

A ja nie mam żadnych plamien poprzedzających tyle za ja mam raczej skąpe okresy więc jakoś bardzo dużo mi nie leci. Jestem z siebie dumna takie pyszne pierogi z białym serem mi wyszły że aż w szoku bylam:-) a robiłam je pierwszy raz w życiu.
daj troche :biggrin2: ja na dzis ubilam, wczoraj na szybko kotleciory z kury, mniami, jak wroce to bedziemy jesc

A nie ma problemu Lux już ci w torbę pakuje bo mi jescze chyba z 30 zostało ha ha. Kotlety z kurczaka też uwielbiam mniam mniam.
Mój mąż ma 12 lutego urodziny i pytam co by chciał dostać. A on ze nic więcej tylko pozytywny test ciążowy. Tak mi się przykro zrobiło że miałam łzy w oczach. Tak bym chciała spełnić to jego marzenie. Akurat na 14 lutego mam termin okresu tylko ze ja czuję że się nie udalo:-( tak mi przykro bo on biedny strasznie to przeżywa. Powiedział, że jak moja siostra urodzi to on małego nie pojedzie zobaczyć bo tego nie wytrzyma.

policzylam od plamienia bo bylo na czerwono taki sluz z krwia rozowy wiec to moj 2dc jutro jade na badania ale bardzo skorocila mi sie faza lutealna bylam pewna ze pojawi sie w poniedzialewk a nawet wtorek moja faza lutealna trwa ok 12 13 dni a teraz sie skrocila wiem ze owulka byla pozno 15 16 dc bo 14 dc bylam na usg dostalam zastrzyk pecherzyk mial 21.5 sluz byl plodny poznym popoludniem 15 dc a 16 dc bolal nie jajnik wiec 10 11 dni to krutko jak na faze lutealna

Daj znać kochana jak tam wyniki ... ja jutro odbieram swoje w tym cytologię ... cholernie się boję wyników ..a już TSH spędza mi sen z powiek :hmm:

reklama
u mnie jest tak, ze plamie i za godzine dwie zaraz okres
Powiem Ci, że u mnie z tym to różnie teraz jest ... kiedyś to okres dostawałam z grubej rury, i na końcówce jużtylko plamiłam. A teraz to raz tak, raz nijak ... no i pierwszy raz w życiu miałam przez 3 dni brązowe plamienia zanim @ przyszła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry