• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry,

anula: powodzenia w pracy :) Daj znać co i jak. I czy dużo papierów masz do nadrobienia. Trzymaj się dzielnie.

julia: udało ci się przespać trochę i zregenerować?

lux: jak tam na nowym mieszkanku?

tynka: halo, halo? Jak ci się zaczął poniedziałek?

luska; jak tam na froncie @?

U mnie zimno, ale piękne słonko za oknem. Jak na poniedziałek to ładnie :)
No i mamy luty.

Udanego dnia :)
Plamic zaczelam wczoraj dzis sie rozkreca ja nie wiem jak to mam liczyc jako 1dc cyklu bo byly tego dwie krople dzis tez malo co nie wiem moze sie rozkreci do wieczora

reklama
Hej, my juz na nowym mieszkanku :biggrin2:
ogolnie to o malo nasza wyprowadzka sie w sadzie nie skonczyla, poniewaz wlascicielka poprzedniego mieszkania, ktore zajmowalismy probowala nam wmowic, ze nie zaplacilismy jej za uwaga-pierwszy miesiac mieszkania dwa lata temu, jak ja to uslyszalam to mowie, pani jest niepowazna, jak moglismy nie zaplacic jak byla umowa notarialna i umowa egzekucyjna? nie placac wylecielibyśmy z mieszkania a ona swoje dalej, ze nie bylo placone i juz, ja sie wkurzylam i mowie, ze moja tesciowa jest swiadkeim jak dawalam pani kase za czynsz, wynajem i notariusza, jak to uslyszala to sie zamknela i zmienila temat, uslyszalam,ze jestem beszczelna odpowiadając jej mhm , tak, no, ok (bylo po 22-ej, na pol spalam jak zadzwonila) i rozlaczylam sie, potem ta wariatka zadzwonila do mojego Tomka i mowi nadal, ze mamy jej odac ta kase, a on, ze przeciez bylo placone i nic jej dawac nie bedziemy, i wtedy sie wygadala, ze musi pomoc finansowo core, bo ona nie ma...jak Tomek to uslyszal to mowi tak, naszym kosztem panie chce corce pomoc, za nasz pieniadze? jak pani moze byc taka? i od slowa do slowa, oddala nam polowe kaucji, czesc wziela za zniszczenia plotu na dzilace, ktory popsuli nam jacys chlapacy i czesc na pokrycie rachunkow, ktore przyjda w lutym i marcu, jaka ulge poczulam jak sie wyprowadzilam, az lzy mi lecialy, ze uwolnilam sie od tej psychicznej baby, bo ona nam nerwow napsula, to tylko my wiemy :wściekła/y:

tynka: hmmm poszłabym na jakąś imprezkę :D Aż mi się zachciało jak przeczytałam, że na 18 byłaś. Jak sobie przypomniałam jakie to fajne imprezy :D super seksik mówisz ;) Przyjemnego odpoczynku przed dyżurem ;)

luska: ja się kiedyś spytałam gina jak liczyć 1 dc i powinno się liczyć od dnia wystąpienia krwawienia, nie plamienia. Plamienie zaliczamy do poprzedniego cyklu. I jak zaczęłam tak robić to faktycznie cykle wychodzą w miarę regularne, bo plamienia raz były raz nie, więc teraz tak liczę :)

lux: o matko co za wstrętne babsko! Co się chciało nachapać jeszcze na koniec :/ Dobrze, że już nie wynajmujecie u niej. Tacy ludzie to potrafią krwi napsuć :/ Wziąć od kogoś i to jeszcze nie mając podstaw :/ Że też tacy ludzie potrafią być nieuczciwi.

tynka: hmmm poszłabym na jakąś imprezkę :D Aż mi się zachciało jak przeczytałam, że na 18 byłaś. Jak sobie przypomniałam jakie to fajne imprezy :D super seksik mówisz ;) Przyjemnego odpoczynku przed dyżurem ;)

luska: ja się kiedyś spytałam gina jak liczyć 1 dc i powinno się liczyć od dnia wystąpienia krwawienia, nie plamienia. Plamienie zaliczamy do poprzedniego cyklu. I jak zaczęłam tak robić to faktycznie cykle wychodzą w miarę regularne, bo plamienia raz były raz nie, więc teraz tak liczę :)

lux: o matko co za wstrętne babsko! Co się chciało nachapać jeszcze na koniec :/ Dobrze, że już nie wynajmujecie u niej. Tacy ludzie to potrafią krwi napsuć :/ Wziąć od kogoś i to jeszcze nie mając podstaw :/ Że też tacy ludzie potrafią być nieuczciwi.
Aha dobra czyli dzis sie rozkrecila to dzis mam 1dc ale jest bolesny masakra

eh ma dosc, nerwow mi na nia brak, moi rodzice to chceili przyjechac zrobic z nia porzadek, bo sie tak wkurzili jak im to opowiedzialam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry