• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Dzień dobry ....witam się niedzielne ...kurcze wstałam po 10-masakra .... od jutra powrót do rzeczywistości -praca .... nie wiem czemu ale stresik jest ....

Jakie plany na dziś?

U nas nawet cieplo, choć wieje ....zaliczymy spacer i obiad u tesciow...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witajcie dziewczynki,

anula: wcale się nie dziwię, że stresik masz. Może nie będzie tak źle :) Obiadek u teściów to przyjemna sprawa, przynajmniej przy garach stać nie musisz dzisiaj ;)

julia: oby w pracy szybko czas minął :)

lux: chyba intensywnie testujesz nowe mieszkanie :P

luska & tynka; jak tam niedziela?

Eh...jakoś nikt nowy do nas nie dołącza...sądziłam, że jak nowy wątek powstanie to trochę nowych dziewczyn się pojawi...no ale może jeszcze wpadną :)

U mnie też wieje. Spacer zaliczony, teraz kawusia i ciasteczko :) A na obiadek przewiduję makaron z warzywami.

Udanej niedzieli.

Witajcie dziewczynki,

anula: wcale się nie dziwię, że stresik masz. Może nie będzie tak źle :) Obiadek u teściów to przyjemna sprawa, przynajmniej przy garach stać nie musisz dzisiaj ;)

julia: oby w pracy szybko czas minął :)

lux: chyba intensywnie testujesz nowe mieszkanie :P

luska & tynka; jak tam niedziela?

Eh...jakoś nikt nowy do nas nie dołącza...sądziłam, że jak nowy wątek powstanie to trochę nowych dziewczyn się pojawi...no ale może jeszcze wpadną :)

U mnie też wieje. Spacer zaliczony, teraz kawusia i ciasteczko :) A na obiadek przewiduję makaron z warzywami.

Udanej niedzieli.
Hej zjedlismy obiad u mamy a teraz odpoczywamy w domu

julia: owocnego odpoczynku. Ja jak za dużo myślę to też spać nie mogę :/ Zaczęłam się od pewnego czasu wyciszać przed snem i przygotowywać pokój (nawilżenie powietrza, porządne wywietrzenie) i powiem ci, że dużo lepiej mi się usypia. To niby się wydaje na początku, że dużo czasu potrzeba na to, ale z czasem wbija się w odpowiedni rytm i nie wygląda to tak skomplikowanie.

luska: ja też odpoczywam po obiedzie :)

Dziwię się co mnie tak głowa tak boli...a to ciśnienie niskie dzisiaj :/

Dzień dobry,

anula: powodzenia w pracy :) Daj znać co i jak. I czy dużo papierów masz do nadrobienia. Trzymaj się dzielnie.

julia: udało ci się przespać trochę i zregenerować?

lux: jak tam na nowym mieszkanku?

tynka: halo, halo? Jak ci się zaczął poniedziałek?

luska; jak tam na froncie @?

U mnie zimno, ale piękne słonko za oknem. Jak na poniedziałek to ładnie :)
No i mamy luty.

Udanego dnia :)

reklama
Hej dziewczynki. Weekend miałam wyjazdowy bardzo. Wczoraj byłam. Na 18stce kuzynki i cały dzień zlecial. Uwienczylismy go suuuper seksem więc mam dziś fajny humor. Jutro mam dyżur więc dziś oprócz siłowni ok 15 i kosmetyczki na 18 mam dzień leżenia w łóżku.

A jak tam u Was?

Luska jak tam? Mam nadzieję że okresu brak.

Mam nadzieję że się dołączą do nas jeszcze jakieś staraczki.

Od 15 dnia cyklu biorę ta luteine tylko kurde zaczęłam czytac że jak się ją bierze przed owu to może ja zablokować i się martwię o. I muszę do gina napisać ile dni mam ją brać bo nie pamiętam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry