• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tynka no to diametralna zmiana w diagnozie i co najważniejsze na lepsze,ciesze się .... bo takie wieści dają powera ... zresztą nie jesteście bezplodni wiec zawsze jest szansa :) .... owocnych starań .... a tak z ciekawości to który masz dc?

Lusia rozumiem Cię .... im człowiek mniej się w czuwa tym lzej później ....

Jakie plany na weekend?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja w domu ogarniam chaupe powoli maz pojechal po tate z mama do szpitala bo dzis wychodzi

reklama
Tynka no to diametralna zmiana w diagnozie i co najważniejsze na lepsze,ciesze się .... bo takie wieści dają powera ... zresztą nie jesteście bezplodni wiec zawsze jest szansa :) .... owocnych starań .... a tak z ciekawości to który masz dc?

Lusia rozumiem Cię .... im człowiek mniej się w czuwa tym lzej później ....

Jakie plany na weekend?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
A ty co planujesz

julia: jak tam po kolędzie? U mnie już chodził ze 2 tygodnie temu. Szybko sobota minęła, oj szybko...

anula: też zaliczyłam dzisiaj spacer, aż mnie nogi bolą...

luska: zdrowia dla mamy. Mam nadzieje, że nic poważnego się nie działo.

lux: mieszkanie ochrzczone? :D

Nogi w tyłek mi wchodzą po spacerze...szkoda, że pogoda niezbyt zachęcająca była. Obiadu klasycznego dzisiaj nie mieliśmy, bo po spacerze nie chciało mi się gotować. Zrobiłam na ciepło zapiekanki :)

Jugoslawa byla ksiadz byl z 5 min
Potem szybko na basen, tez niechcialo nam sie gotowac wiec po basenie na jedzenie pojechalismy

Jutro rano do pracy zaraz musze isc spac bo niewstane:/

reklama
julia: jak tam po kolędzie? U mnie już chodził ze 2 tygodnie temu. Szybko sobota minęła, oj szybko...

anula: też zaliczyłam dzisiaj spacer, aż mnie nogi bolą...

luska: zdrowia dla mamy. Mam nadzieje, że nic poważnego się nie działo.

lux: mieszkanie ochrzczone? :D

Nogi w tyłek mi wchodzą po spacerze...szkoda, że pogoda niezbyt zachęcająca była. Obiadu klasycznego dzisiaj nie mieliśmy, bo po spacerze nie chciało mi się gotować. Zrobiłam na ciepło zapiekanki :)
Jugus dla taty bo on byl w szpitalu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry