• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry,

no i mamy piątek. Jak na razie nie pada i nie wieje, więc miła odmiana po kilku ostatnich dniach.

lux: trzymam kciuki za ten dzisiejszy kocioł, żeby się szybko przeniósł do nowego mieszkanka i przestał być kotłem, tylko małym przyjemnym garnkiem ;)

anula: jak tam podwozie dzisiaj? Po rewolucji?

moniusia: jak się trzymasz? Mam nadzieję, że nie było tak strasznie jak przypuszczałaś...Tulam.

luska: co tam masz dzisiaj w planach?
Bylam u pulmonologa dostalam leki

reklama
Hej hej witam wszystkie przyszłe ciezaroweczki w ten piątkowy poranek:-)

Moniusia ja bym się chyba zdecydowała na komórki dawczyni. Chciałabym doświadczyć bycia w ciąży, oglądania dziecka na usg, kopniaczkow i nawet porodu wiecie...kurde ten moment jak się noworodka mamie na brzuchu kładzie po porodzie to jest tak magiczna chwila że naprawdę chciałabym to przeżyć. A dziecku jakoś bym to wyjaśniła. Mój mąż na adopcje też by się zgodził bo ostatnio o tym rozmawialiśmy. Ja chyba wolałabym najpierw zrobić wszystko żeby mieć nasze biologiczne dziecko.

Dzis na 17.15 wizyta u znajomego ginekologa . Trzymajcie kciuki, może się okaże że jednak nie jest tak źle....ech obym się nie rozczarowala.

Lux trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie mieszkanka i przewiezienie wszystkiego. Zapamiętaj pierwszy sen w nowym mieszkaniu bo podobno się spełnia.

Luska jak się czujesz? Masz jakies dolegliwości świadczące o zbliżającym się okresie lub jego braku?

Aaa i jeszcze jedno. Macie jakieś sposoby na pozbycie się wody z organizmu? Od conajmniej 2 miesięcy czuje się jak kulka. Brzuch wzdety ciągle, każdy mi mówi że się na twarzy zmieniłam, chodzę na siłownię, nie smaże niczego, jem rozsądnie, zero słodyczy, soli tez prawie nie uzywam, a waga stoi w miejscu. I jest kosmiczna wręcz...
Ok zab juz nie boli ja bylaw dzis u lekarza wiec wiosna mi nie straszna mam leki wiec jest ok. Dziwne jest to ze biust mnie nie boli ale zauwazylam sluz zoltawy wiec pewnie na wekendzie pojawi sie @

Tynka melduj :) ....

Lusia oby ominęła szerokim łukiem ....
A te leki od pulmono nie mają wpływu na ewentualne zapłodnienie?

Jugo zobaczymy czy do płyną hehe tzn gdzieś na pewno ... :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo laski

Mnie wczoraj dopadl kryzys...musialam sobie poplakac...

Tynka kciuki za wizyte, nam nadzieje ze wiesci beda lepsze

Anula kochana to teraz pozostaje &&&&&zaxiskac

Luska oby wredota nie przyszla:/

Pogoda taka ze siedze i po malu zasypiam heh:/

anula: teraz takie wiatry w kraju, że na pewno złapały dobry kurs plemniczki ;)

julia: płacz oczyszcza, więc dobrze, że nie dusisz emocji w sobie. A kryzys po prostu w związku ze staraniami czy coś się stało? Teraz troszkę wolnego to może emocje się ustabilizują. Ja też mam takie kryzysy, ale mam wrażenie, że mi pomagają iść do przodu.

tynka: no i jak? No i jak? :)

Jugoslawa wiesz co my puki co jeszcze oficjalnie sie nie staramy...duzo zalezy od sytuacji ktora sie rozwiaze na czasie...ale to raczej kwestia paru miesiecy.
Dzis dla mnie ciezki dzien pod tym wzgledem ze przyjaciolka zaszla rowno w ciaze jak ja...i dzis w nocy urodzila. bardzo sie ucieszylam, ale tez dopadly mnie moje demony, ze niestety ja niemoge przytulic i przywita mojej corki.
Gdyby niezbieznosc naszych terminow nie bylo by tego placzu i rozpaczy za czyms co odeszlo i sie pogodzilam...
Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi?

julia: dobrze rozumiem co czujesz :( Jednak taka zbieżność terminów, porównanie z tym co się straciło powoduje wielką dziurę w sercu :( Tak jak napisałaś budzi demony, rodzi przeogromny smutek :( Tego się nie da przeskoczyć. Tulam.

reklama
Tynka melduj :) ....

Lusia oby ominęła szerokim łukiem ....
A te leki od pulmono nie mają wpływu na ewentualne zapłodnienie?

Jugo zobaczymy czy do płyną hehe tzn gdzieś na pewno ... :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Raczej nie ale lek na astme mikuante musze odstawic zostanie mi tylko cleratine zamiast deslodyny najpierw musze zajsc wtedy odstawiam leki na ciaze wplywaja dlatego wiekszosc lekow na astme jest zabronione jest malo badan na temat lekow na astme gdy kobieta jest w ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry