anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey ... u mnie wiosna choć wieje wiatr to słońce świeci .... w podwoziu istne szaleństwo a ja cały dzień wegetuje na kanapie ....nie chce mi się wstawać, choć będę musiała się zebrac i iść po dziecko do szkoły .... co do paznokci -obgryzlam i ja,nigdy tego nie robilam,zawsze swoje dlugie ale teraz w szpitalu mnie ponioslo ze strachu chyba ....
Moniusia a moim zdaniem gotowa byłabym przyjąć nasienie czy komórkę .... a zapis w akcie - no cóż .... myślę że odpowiednie podejście, zdrowe wychowanie i czas zrobiłby swoje ....adoptować można dzidziusia owszem ale on tez kiedyś się dowie bądź nie ze nie jest dzieckiem biologicznym .... a podobnie jak Jula chciałbym poczuć i być w ciąży .... ani do jednej ani drugiej formy nie mam nic przeciwko
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Moniusia a moim zdaniem gotowa byłabym przyjąć nasienie czy komórkę .... a zapis w akcie - no cóż .... myślę że odpowiednie podejście, zdrowe wychowanie i czas zrobiłby swoje ....adoptować można dzidziusia owszem ale on tez kiedyś się dowie bądź nie ze nie jest dzieckiem biologicznym .... a podobnie jak Jula chciałbym poczuć i być w ciąży .... ani do jednej ani drugiej formy nie mam nic przeciwko
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka