• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej hej witam wszystkie przyszłe ciezaroweczki w ten piątkowy poranek:-)

Moniusia ja bym się chyba zdecydowała na komórki dawczyni. Chciałabym doświadczyć bycia w ciąży, oglądania dziecka na usg, kopniaczkow i nawet porodu wiecie...kurde ten moment jak się noworodka mamie na brzuchu kładzie po porodzie to jest tak magiczna chwila że naprawdę chciałabym to przeżyć. A dziecku jakoś bym to wyjaśniła. Mój mąż na adopcje też by się zgodził bo ostatnio o tym rozmawialiśmy. Ja chyba wolałabym najpierw zrobić wszystko żeby mieć nasze biologiczne dziecko.

Dzis na 17.15 wizyta u znajomego ginekologa . Trzymajcie kciuki, może się okaże że jednak nie jest tak źle....ech obym się nie rozczarowala.

Lux trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie mieszkanka i przewiezienie wszystkiego. Zapamiętaj pierwszy sen w nowym mieszkaniu bo podobno się spełnia.

Luska jak się czujesz? Masz jakies dolegliwości świadczące o zbliżającym się okresie lub jego braku?

Aaa i jeszcze jedno. Macie jakieś sposoby na pozbycie się wody z organizmu? Od conajmniej 2 miesięcy czuje się jak kulka. Brzuch wzdety ciągle, każdy mi mówi że się na twarzy zmieniłam, chodzę na siłownię, nie smaże niczego, jem rozsądnie, zero słodyczy, soli tez prawie nie uzywam, a waga stoi w miejscu. I jest kosmiczna wręcz...

reklama
Hej hej witam wszystkie przyszłe ciezaroweczki w ten piątkowy poranek:-)

Moniusia ja bym się chyba zdecydowała na komórki dawczyni. Chciałabym doświadczyć bycia w ciąży, oglądania dziecka na usg, kopniaczkow i nawet porodu wiecie...kurde ten moment jak się noworodka mamie na brzuchu kładzie po porodzie to jest tak magiczna chwila że naprawdę chciałabym to przeżyć. A dziecku jakoś bym to wyjaśniła. Mój mąż na adopcje też by się zgodził bo ostatnio o tym rozmawialiśmy. Ja chyba wolałabym najpierw zrobić wszystko żeby mieć nasze biologiczne dziecko.

Dzis na 17.15 wizyta u znajomego ginekologa . Trzymajcie kciuki, może się okaże że jednak nie jest tak źle....ech obym się nie rozczarowala.

Lux trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie mieszkanka i przewiezienie wszystkiego. Zapamiętaj pierwszy sen w nowym mieszkaniu bo podobno się spełnia.

Luska jak się czujesz? Masz jakies dolegliwości świadczące o zbliżającym się okresie lub jego braku?

Aaa i jeszcze jedno. Macie jakieś sposoby na pozbycie się wody z organizmu? Od conajmniej 2 miesięcy czuje się jak kulka. Brzuch wzdety ciągle, każdy mi mówi że się na twarzy zmieniłam, chodzę na siłownię, nie smaże niczego, jem rozsądnie, zero słodyczy, soli tez prawie nie uzywam, a waga stoi w miejscu. I jest kosmiczna wręcz...
dzieki, jak wroce z pracy to sie biore za porzadki i bedziemy pakowac powoli wszystko

Dzień dobry ....

Tynka hmm może coś ziołowego do picia co podziała moczopednie ... kciuki za wizyte,ciekawa jestem co dziś dr powie. ....

Lux no no misja weekendowa coraz bliżej :)

Jugo no przyznaje się bez bicia ze wczoraj podzialane i mało tego,chłop się sam zmobilizowal i rano poprawił :) .... choć jeszcze weekend przed nami .... zobaczymy jaki będzie efekt końcowy ....

Lusia właśnie jak tam ? @ mam nadzieje ze zgubiła drogę do ciebie ....

Ciekawa jestem co u Jazzy ....

Moniusia jak tam?

Julia melduj się :)?

W poniedziałek idę do pracy ... po 2 miesiącach zwolnienia - aż się boje co na biurku zastanie ....stertę dokumentów hehe czy wypowiedzenie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry ....

Tynka hmm może coś ziołowego do picia co podziała moczopednie ... kciuki za wizyte,ciekawa jestem co dziś dr powie. ....

Lux no no misja weekendowa coraz bliżej :)

Jugo no przyznaje się bez bicia ze wczoraj podzialane i mało tego,chłop się sam zmobilizowal i rano poprawił :) .... choć jeszcze weekend przed nami .... zobaczymy jaki będzie efekt końcowy ....

Lusia właśnie jak tam ? @ mam nadzieje ze zgubiła drogę do ciebie ....

Ciekawa jestem co u Jazzy ....

Moniusia jak tam?

Julia melduj się :)?

W poniedziałek idę do pracy ... po 2 miesiącach zwolnienia - aż się boje co na biurku zastanie ....stertę dokumentów hehe czy wypowiedzenie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jazza mi sie na fb pojawila i cisza, nie wiem co u niej :oo:

tynka: ciekawe co ten inny ginekolog powie. No nic, czekamy i trzymamy kciuki :) A co do zatrzymania wody w organizmie to ile pijesz płynów w ciagu dnia? Bo jak sie za mało pije to organizm własnie nie pozbywa się tej co już jest tylko gromadzi (tak w skrócie). A badałaś sobie tarczycę? W diecie też powinna być odpowiednia ilość białka.

anula: no to intensywnie :D Niech sie tam dzieje, niech płyną żołnierzyki, niech płyną. Nie no mam nadzieję, że wypowiedzenia ci nie wręczą. Raczej sterta dokumentów z których będziesz się rok wygrzebywać :D

No właśnie, mam nadzieje, że z jazza wszystko w porządku. Może się jeszcze odezwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry