• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi podobno takie plamienia poprzedzające okres mogą świadczyć o zbyt niskim poziomie progesteron u w fazie lutealnej. Skoro robiłaś badania to będziesz niedługo wiedzieć co i jak. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Ja też się bałam TSH bo w ciągu ostatniego półrocza mega przytyłam ale jednak to od jedzenia a nie przez problemy z tarczyca.

reklama
Nessi podobno takie plamienia poprzedzające okres mogą świadczyć o zbyt niskim poziomie progesteron u w fazie lutealnej. Skoro robiłaś badania to będziesz niedługo wiedzieć co i jak. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Ja też się bałam TSH bo w ciągu ostatniego półrocza mega przytyłam ale jednak to od jedzenia a nie przez problemy z tarczyca.
Mi tsh szalalo po sterydach ciekawe jakie jest teraz

U aaa, a w którym to badaniu wyjdzie ? Ja robiłAm :
FSH
LH
TSH
FT3, FT4
Prolaktynę
Estradiol

Witam się z wieczora .... napisałam post baa nawet odnioslam się do każdej z was i kurcze niechcąco wyszłam z aplikacji ....
Wiec przepraszam ale po krotce....

Witam nowa koleżankę :)

Miss jak się mieszka?

Lusia o to Franca przyszła grrr ...

Tynka jak samopoczucie?

Moniusia, Jula jak tam ?

Grrr pies wzywa .... lecę z nim

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No jestem ..przegonil mnie dziad w deszczu ....

Jugo jak tam? pazurki zrobione?

No a mnie w pracy miło przywitali,zadowoleni ze wróciłam ...choć mialam stres po tak długim zwolnieniu :)

Co do cykli to miałam idealne haa bajka .... 28 dni od 12 dc piękny śluz płodny, odczuwalna owu .... żyć nie umierać ...

Juz po owu ....jajniki działają od czasu do czasu ....dziś nawet klucia w macicy a odczuwalne cycki to chyba urojenia :) .... Pożyjemy, zobaczymy ....

Miłego wieczoru

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo,

anula: pazurków nie dałam rady w weekend ogarnąć. Jakoś za szybko mi zleciał :| Książkowa owulacja i objawy towarzyszące. Czas pokaże co wyszło :) Mam nadzieje, że kropek :D

tynka: powodzenia na dyżurze dzisiejszym.

lux: miałaś okazję już sąsiadów poznać?

luska: hej, jak się czujesz? @ osłabła już?

julia: w pracy czy wolne dzisiaj?

nessi: witaj :) A co do plamień przed terminem miesiączki to może być albo fizjologia albo coś nie tak z owulacją i stąd niski progesteron. Mówi się, że jak jest dobra owulacja to i progesteron powinien być na odpowiednim poziomie. A, żeby sprawdzić jego poziom po owu to najlepiej go zbadać około tydzień po, bo wtedy mniej więcej osiąga swoje maksimum.

A ja dzisiaj test zrobiłam...stara, a głupia jestem :D Oczywiście jedna krecha! No ale trudno się dziwić jak to dopiero tydzień po owulacji :D Nie wiem co mi strzeliło do głowy, ale przynajmniej się rozbudziłam i nawet pogoda mi nie straszna :D

Udanego dnia laski!

Hej staraczki.
Nessi powinnaś jeszcze oznaczyć progesteron po owulacji najlepiej 7 dni po owu albo w 22-25 dniu cyklu jeśli nie wiesz kiedy masz owu. Na progesteron dostaje się luteine. Ja ją biorę.

Lux jak tam pierwsza noc na nowym miejscu?

Luska jak okres?

Jugo ja od 7 dnia po owu robiłam testy ciążowe ha ha. Teraz już nie robię wcale bo i tak wiem że się nie udało.

reklama
tynka: no ja tak dawno nie robiłam, że chyba zatęskniłam za widokiem jednej krechy :D:D:D Ale widzę postęp, bo już nie ryczę, ani nie jest mi przykro. Tylko to po prostu standard :D Nawet zaczęłam się śmiać jak szalona jak jedną krechę zobaczyłam :D Hmmm może powinnam przejść się do odpowiedniego specjalisty :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry