reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
ooo widzę temat " cyc " :)
Ness żeby nie było że tylko ja :)

ja testy owu jak uzywalam to te z rossmana .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mnie tez cyce bolą ale @ to wiadomo :D

No Tynka serio to te , jeszcze na allegroo sprawdziłam :D widzisz opakowanie takie ale w srodku niebieskie ...

Załączniki

• IMG_20160312_215637-640x360.jpg
    IMG_20160312_215637-640x360.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 69
anula: może przez te zrosty coś bardziej boli :/ Przykre, że takie rzeczy się przytrafiają dziewczynom :/ I to jeszcze w momencie, kiedy człowiek chce mieć dziecko.

xbum: mierzę, ale nie robię wykresów tylko sprawdzam czy się podnosi po tym jak mi się wydaje, że owu mogło być. Tak orientacyjnie bardziej.

lux: coś ta szwagierka mało zaradna kobita. Chyba, że lubi jak się o nią inni martwią i troszczą ;) Niektórzy tak mają niestety :/ Prawko dobrze mieć, bo nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać. A dopóki człowiek młody to mu się chce robić i jakoś łatwiej wszystko przyswoić, a potem to coraz ciężej. Może jeszcze zrobi. Ludzie i po 50 robią :)

tynka: o! A ja to nawet nie wiedziałam, że sa jakieś z różową końcowką, bo jak słysze to głownie te niebieskie :| Może one czulsze? Skoro tak ładnie wychodziły i jeszcze tak wcześnie i bez ograniczania płynów.

nessi: jak tam dzisiaj smaki na kolację? Nadal bicmac? :D

julia: mam nadzieję, że troszkę odpoczęłaś. Trzymaj się tam rano.

Ja powoli zbieram się do spania.
Spokojnej nocki :)

anula: może przez te zrosty coś bardziej boli :/ Przykre, że takie rzeczy się przytrafiają dziewczynom :/ I to jeszcze w momencie, kiedy człowiek chce mieć dziecko.

xbum: mierzę, ale nie robię wykresów tylko sprawdzam czy się podnosi po tym jak mi się wydaje, że owu mogło być. Tak orientacyjnie bardziej.

lux: coś ta szwagierka mało zaradna kobita. Chyba, że lubi jak się o nią inni martwią i troszczą ;) Niektórzy tak mają niestety :/ Prawko dobrze mieć, bo nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać. A dopóki człowiek młody to mu się chce robić i jakoś łatwiej wszystko przyswoić, a potem to coraz ciężej. Może jeszcze zrobi. Ludzie i po 50 robią :)

tynka: o! A ja to nawet nie wiedziałam, że sa jakieś z różową końcowką, bo jak słysze to głownie te niebieskie :| Może one czulsze? Skoro tak ładnie wychodziły i jeszcze tak wcześnie i bez ograniczania płynów.

nessi: jak tam dzisiaj smaki na kolację? Nadal bicmac? :D

julia: mam nadzieję, że troszkę odpoczęłaś. Trzymaj się tam rano.

Ja powoli zbieram się do spania.
Spokojnej nocki :)
ona chodzila na prawko kiedys, ale zrezygnowala..ja mam dosc bycia jej szoferem, kuzwa sobote juz mam zepsuta przez nia, wycofali tez jej powrotny autobus i Tomek jej zawiatwial inny, ten ktorym kiedys na nocki jezdzil zakladowym...ehh

reklama
Ja też leżę ,ale spać mi się nie chce :D
Haha mam taką grę pianino tiles 2 i napierdzielam :P

Ja bym mogła iść na prawko ino jakby deszcz zaczął padać to już po mnie :D
Jak wycieraczki są odpalone to mi nie dobrze :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry