Luxuorius
Moderatorka
za tydzien mam dostac w soboteLux mam wielką nadzieję, że brak objawów to u Ciebie dobry objawna kiedy masz termin okresu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za tydzien mam dostac w soboteLux mam wielką nadzieję, że brak objawów to u Ciebie dobry objawna kiedy masz termin okresu?
no takie same opakowanie jak mojeMnie tez cyce bolą ale @ to wiadomo
No Tynka serio to te , jeszcze na allegroo sprawdziłamwidzisz opakowanie takie ale w srodku niebieskie ...

ja czekam na pranie i leze juzCo tam dziewczyny już w łóżkach ?![]()

ona chodzila na prawko kiedys, ale zrezygnowala..ja mam dosc bycia jej szoferem, kuzwa sobote juz mam zepsuta przez nia, wycofali tez jej powrotny autobus i Tomek jej zawiatwial inny, ten ktorym kiedys na nocki jezdzil zakladowym...ehhanula: może przez te zrosty coś bardziej boli :/ Przykre, że takie rzeczy się przytrafiają dziewczynom :/ I to jeszcze w momencie, kiedy człowiek chce mieć dziecko.
xbum: mierzę, ale nie robię wykresów tylko sprawdzam czy się podnosi po tym jak mi się wydaje, że owu mogło być. Tak orientacyjnie bardziej.
lux: coś ta szwagierka mało zaradna kobita. Chyba, że lubi jak się o nią inni martwią i troszcząNiektórzy tak mają niestety :/ Prawko dobrze mieć, bo nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać. A dopóki człowiek młody to mu się chce robić i jakoś łatwiej wszystko przyswoić, a potem to coraz ciężej. Może jeszcze zrobi. Ludzie i po 50 robią
tynka: o! A ja to nawet nie wiedziałam, że sa jakieś z różową końcowką, bo jak słysze to głownie te niebieskie :| Może one czulsze? Skoro tak ładnie wychodziły i jeszcze tak wcześnie i bez ograniczania płynów.
nessi: jak tam dzisiaj smaki na kolację? Nadal bicmac?
julia: mam nadzieję, że troszkę odpoczęłaś. Trzymaj się tam rano.
Ja powoli zbieram się do spania.
Spokojnej nocki![]()