reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hahha mój teraz musi do pracy z kolegą jeździć bo nam się auto popsuło i u mechanika już dwa tygodnie stoi :D

Ale u ciebie to lepiej ze samochod jak daleko do pracy , tluc sie nie musisz :)

Hejo:-) Pojechali:-) Zaproszenie dostaliśmy na 23 lipca. Ja też zamówiłam na allegro te niebieskie testy ovu i w tym cyklu w ogole nie pokazały mi owulacji A miałam na pewno przecież. No to teraz zaczynam się bać czy te testy ciążowe nie będą fałszować wyniku bo w końcu to był gratis do tych ovu..

Hejo:-) Pojechali:-) Zaproszenie dostaliśmy na 23 lipca. Ja też zamówiłam na allegro te niebieskie testy ovu i w tym cyklu w ogole nie pokazały mi owulacji A miałam na pewno przecież. No to teraz zaczynam się bać czy te testy ciążowe nie będą fałszować wyniku bo w końcu to był gratis do tych ovu..
kup jakies normalrne w aptece i zrob, zobaczysz piekne krechy, nic sie nie martw :-) :)

karola ale przecież ladne krechy były ! :)
No nic ja wykorzystam te co mam i obejrzymy , choć znalazłam jeszcze całkiem inne i niby różowe więc zakupie ino mojego musze wyszarpac z kasy bo u mnie na koncie 0 zł :D

reklama
cześć dziewczyny :)
ja żyję w oczekiwaniu na testowanie, chociaż złudzeń za bardzo nie mam...nic nie czuję...gdzieś tam czasem mnie jajnik zakłuje, ale poza tym nic :/
poza tym to byliśmy dzisiaj z mężem na wyprawie całodniowej. Zrobliśmy wałówę, zakupiliśmy całodniowy bilet i pojechaliśmy pochodzić po plaży, zjedliśmy co mieliśmy i wróciliśmy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry