reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

MARZEC:
15.03: Azylek - wizyta u ginekologa
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Tęczowa - test ciążowy
17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Dziewczyny, coś dopisać?

reklama
MARZEC:
15.03: Azylek - wizyta u ginekologa
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
15.03: Xbum - prolaktyna, TSH
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Tęczowa - test ciążowy
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Dziewczyny, coś dopisać?

Haha mi musisz znowu zmienić termin badań na 17-go , ponieważ 15-go będę miała jeszcze końcówkę @ :D a chyba lepiej iść na czysto :)

xbum: to wszystko zależy od konkretnego przypadku, od hormonów i tak dalej. Podejrzewam, że organizm może się jakoś dostroić do danego dawkowania. A to nie, że owu nie ma, tylko, że może blokować jak się za wcześnie weźmie. Ale to też od dawki zależy, od reakcji, bo jak we wszystkim może, ale nie musi :D Mi np. jak dupka brałam od 16dc to owu przesuwało na 20-21 dc, a jak biorę po owu, to mam owulację 18 dc. Niby nie dużo różnicy, ale trochę inaczej.

julia: jak córcia? Lepiej trochę?

Jugo no obejrzymy jak too będzie u mnie :)
Mamm nadzieje , ze gin wie co robi bo ja to pipa panikara , po ciąży jakoś się takaa zrobiłam :P

Jugo on wie , że się stalramy o dziecko , więc teraz mi to dopiero zalecił .. alee bede teraz o wszystko pytać i się dowiadywać co i jak a jak będzie trzeba to nawet zapisywać zeby za 2 dni nie zapomnieć :P
Aaaa no jestem taka , ale co zrobić :D

Dobranoc ;* ja w wyroo też idę ale spać raczej mi się nie uda ... :)

Hejo

Jugoslawa tak z mloda lepiej choc wczoraj cale popoludnie goraczkowala:/ spala co chwile a ja wykorzytalam ten fakt i polozylam sie z nia;)

Ja z pracy nadaje, jeszcze 4 rszy wstane na 4 rano i mam wolny wekeend:)

reklama
Dzień dobry dziewczyny,

julia: niech zdrowieje. I dobrze, że drzemałaś :D Szybko zleci do weekendu. Udanego dnia :)

xbum: a pewnie. Trzeba pytać :) Ja tez mam, że przed wizytą mam kilka pytań zawsze i jak sobie nie zapisze to nie zadam, bo zawsze coś wyjdzie innego :D

nessi: włosy umyte i wysuszone? :D Udanego dnia, niech cię tam nie męczą zbyt mocno.

U mnie @ już mniej dokuczliwa, więc się cieszę. Jeszcze kilka dni i zaczynam clo. Zamierzam kupić dzisiaj olej z wiesiołka, bo kończy mi się mój wiesiek w ziarnach. A odmiana się przyda.

Udanego dnia laski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry