reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry ....

Julia współczuję .....

Jugo dobrze ze nie dokucza @ ....

Ness milej pracy .....

Sylwia miłego :) p.s witam Cię na watku bo chyba jesteś naszym nowym nabytkiem :) mów mi szybko co i jak :)

Byłam na becie .... zobaczymy co to będzie ....wyniki jakoś 12-13

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej:-)

Ja też zaliczyłam już Bete. Wyniki dziś prawdopodobnie wieczorem A jak nie to jutro na pewno. Wieczorem do ginki zadzwonię na wizytę sie umówić. Trochę nie fajnie mi wypadł ten tydzień bo mam nocki A zaświadczenia nie udało mi się wcześniej załatwić. Zresztą już nie będzie potrzebne:-P Mam nadzieję ze uda się wizytę na środę umówić to bym tylko dwie przepracowala:-) Spać w nocy nie mogłam. Gorąco mi było i jakaś nerwowa byłam. Masakra.

Hejo laseczki:-)
Ja mam dziś wolne, jutro też bo wizytka:-) wyspalam sie nawet o dziwo.

Anula i Karola czekamy ma wyniki bety z niecierpliwością!

Chyba nam gdzieś Kruczyca zginęła czy ja coś przeoczyłam?

Bum ja na ulotce luteiny czytałam że ona ułatwia owulacje bo zmienia ścianę pęcherzyka i lepiej jest mu uwolnić komórkę jajowa. Gin wie co robi nic się nie martw. Ja też miałam zapowiedziane żeby brać przed owu i schizowalam że na pewno nie będę miała owu a miałam.

Nessi miłego dnia w pracy ale ty pomysl żeby się zacząć oszczędzać kobieto! Nie jesteś już w końcu sama:-P

Julia współczuję choroby córeczki :-( biedne małe ech. Dobrze ze chociaż spać może bo się łatwiej organizm regeneruje wtedy.

Dzień dobry :)

U mnie bardzo słonecznie , może wiosna już się ładnie zbliża :)
Zaraz obiaadek trzeba szykować , P ma na drugą zmiane , więc trzeba rano gotować buuu a ta to bym w łóżku polezala :D.

Nessi jej ja tam się martwię o Ciebie , zamiast odpoczywać to ty gonisz kochana , nie ładnie ... ale zalicz zapiekanke po pracy ładne lezakowanie i masz wybaczone :D

jullia miłej pracy ;* 4 rano to dla mnie jeszcze noc :p

Jugo kiedy następna @ dopiszę do tabelki a południem poprawię i wstawię ;) ?
Noo a z tym zapisywaniem to dobre , bo w gabinecie wszystko szybko i potem doopa nic nie wiem :D

anula no to czekamy do 12-13 z niecierpliwością oby była piękna betka i jeszcze dziś dopiszę Cię do fasolek ! A co tam ;)
A ty wolne czy też w pracy ? :)

Karola trzymam za twoje bete !
A gdzie oddawalas krew w labo ? Oni zawsze mówią jutro , wieczorem a tak na prawdę o 14 wynik już będzie , jak masz nr to zadz i się zapytaj jaki wynik nie musisz jechać u nas przez teleefon też mówią ;)
A na wizycie boerzesz już L4 do końca ciąży?

Tynka too jak wolne to trzeba poleniuchowac :p
No mam nadzieje , że wie co robi ! A te niebieskie testy mam nadzieję , że coś pokażą zużyje napierw te i obejrzymy , potem mam już link do innych jak coś ;)

Lux miłej pracy , oby szybko zlecialo ;)

Milego dnia !

KOCHANE POPRAWIĆ COŚ W TABELCE , KTÓRA JEST NA PIERWSZEJ STRONIE?

Ciężarówki wy to ostatnią @ może podajcie :P

Bum chyba trzeba druga tabelkę dla zaciazonych zrobić. I musimy się do niej szybko przenosić:-) ja też wykorzystam najpierw te niebieskie testy no chyba że mi się uda zajść. Mam nadzieję że będę miała monitoring w tym cyklu to będzie łatwiej sprawdzić czy te testy faktycznie są do niczego.

U mnie o dziwo na okres się nie zanosi. Jajniki szczypia i cycki bolą bardzo ale podwozie mnie nie boli. Nawet mi to odpowiada bo wolałabym uniknąć dostania okresu jutro na wizycie. A dziś mój 30 dzień cyklu już.

Bum ja mam po 17 dzwonić czy są już wyniki. Tylko ze ja oddaje w punkcie bo u nas labo nie ma dlatego trzeba nieraz czekać na drugi dzień.. Jestem pobudzona jakas. Chyba okna dzisiaj umyje:-)

Lux to pracuj , pracuj kochana :) , jej ja bym tak chciałaś na parę dni się chociaz z kimś zamienić i popracować :D

Tynka tabelka dla fasolinek też jest :) i tam będziemy musiały się szybko dopisać :D , choć u Ciebie to może nóż się udało jak @ nie ma i nic na to nie zapowiada ;)

karola a to na bank będą , więc czekamy z niecierpliwością :)

U mnie się już obiadek robi , gulasz wieprzowinki z pieczarkami a do tego kasze kupiłam ciekawe czy moje dziecko zje ... :)

reklama
Lux to pracuj , pracuj kochana :) , jej ja bym tak chciałaś na parę dni się chociaz z kimś zamienić i popracować :D

Tynka tabelka dla fasolinek też jest :) i tam będziemy musiały się szybko dopisać :D , choć u Ciebie to może nóż się udało jak @ nie ma i nic na to nie zapowiada ;)

karola a to na bank będą , więc czekamy z niecierpliwością :)

U mnie się już obiadek robi , gulasz wieprzowinki z pieczarkami a do tego kasze kupiłam ciekawe czy moje dziecko zje ... :)
oj ja musze byc w pracy w domu bym sie zanudzila heheh jak mam wolnny dzien to nie wiem co mam ze soba zrobic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry