reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

a u mnie nic z tego ....beta 64 a we wtorek było 18 wiec juz powinna być dużo wyższa ....w środę sprawdzę czy spada ..... tak czułam ze coś nie hallo

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: tu jeszcze chyba może różnie być...czasem z tych bet co nie mają książkowego przyrostu rodzą się dzieciątka, a z tych co pięknie rosną nie :( Tak czy inaczej trzeba czekać. Mam nadzieje, że będzie dobrze i jednak będzie króliczek.

Anula to niemożliwe jak to?! Może nie wszystko stracone? Ja nadal trzymam kciuki.
Jugo nawet jeśli dostanę okresu to i tak pójdę na tą wizytę. Po prostu byłoby mi niezrecznie jakby chciała mnie zbadać i usg zrobić. Może chciałaby sprawdzić jakie mam endometrium w końcówce cyklu bo niestety mam dosyć cienkie. Liczę na to że jutro już przepisze mi clo i zaleci monitoring.

Karola to chodzi ogólnie o ciążę. Nie ważne czy zaawansowana czy nie. Po prostu krew spływa w dolne partie ciała, wzrasta ciśnienie i albo może się odkleic łożysko w zaawansowanej albo kosmowka we wczesnej ciąży. Ja bym nie ryzykowala wiesz.

Anula kochana trzymaj się. My tu wszystkie nie przestajemy wierzyć.

tynka: no tak racja. Ja kiedyś miałam usg w trakcie @ i średnio przyjemne to było. Chociaż staram sie myśleć, że lekarzowi wszystko jedno :D i to mi pomaga. Zwłaszcza jak nie dam rady ogolić nóg przed wizytą :D Pewnie, że idź. Mam nadzieję, że przepisze, zwłaszcza, że wspominała już o tym. A orzechy jesz? Polecam, właśnie na endo. Ja zaczęłam wiesiołka stosowac, ciekawe czy będzie różnica.

karola: a musisz myć te okna? :D Zimno jest poza tym, jeszcze cię zawieje :| :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry