Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniusia, Tęczowa, Jugo bardzo Wam dziękuję że mnie pocieszacie. Kurcze może faktycznie nie będzie tak źle. Jak mąż odbierał wynik to mu babka powiedziała że jest zły ale gorsze mieli inni i zostali rodzicami więc nadziei nie straciłam. No i mój mąż bierze Salfazin, selen, tribulus, i 1 g Wit C. To ja aż się boję myśleć jakie byłyby wyniki tych badań pół roku temu jak nie bral nic.
Moniusia, Tęczowa, Jugo bardzo Wam dziękuję że mnie pocieszacie. Kurcze może faktycznie nie będzie tak źle. Jak mąż odbierał wynik to mu babka powiedziała że jest zły ale gorsze mieli inni i zostali rodzicami więc nadziei nie straciłam. No i mój mąż bierze Salfazin, selen, tribulus, i 1 g Wit C. To ja aż się boję myśleć jakie byłyby wyniki tych badań pół roku temu jak nie bral nic.
tynka: zobaczysz, że armia cię jeszcze pozytywnie zaskoczy! Chłopaki odpoczną, zrelaksują się i zaraz ilość się zwiększy
moniusia: jak tam? Lepiej trochę? Nowy plan działania zatwierdzony?![]()