reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
moniusia: dopóki doktorkowi główka będzie pracować to duża szansa, że jeszcze coś wymyśli. Będę trzymała kciuki, żeby cię jutro zaskoczył jakimś rozwiązaniem :)

tęczowa: ten ubichinol kupiłaś? Ja musże się z ceną oswoić i też kupić :D

Moniusia daj znać jak po jutrzejszej wizycie. Plemniki się nawet 72 dni nowe produkuje więc liczę że u was nówka tura będzie miodzio i się uda w koncu.

Za dwie godziny mam wizytę i zobaczymy co ze mną jeszcze. Może jakiś plan działania już dostanę. Oby oby...

Tęczowa ja jestem łasa na wszelkie witaminowe nowinki u chyba się skuszę na ten koenzym jak o nim poczytam. Tyle tych witamin już na rynku jest ze ciężko coś wybrać.

Tak mi szkoda mojego męża bo taki jest smutny:-( mówił że dla niego to badanie było okropne że aż się brzydzil ale teraz on to powtórzy ile tylko będzie trzeba. Moje kochanie...

Tynka Hey głową do góry u nad tez wynik zwłaszcza pierwszy wyszedł kiepsko ....czułam się jakbym dostała w twarz juz nie wspomnę o m .... dostał kuracje od androloga i się polepszyly to raz ,dwa jak dziewczyny piszą dużo rzeczy ma wpływ na wynik ..... poza tym u nas prawidłowych było z 3% ....mało i androlog powiedział ze to wcale nie oznacza ze jest bezpłodny .... są prawie 3 miliony a ty potrzebujesz tylko 1 sztuki !

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jak tylko będę po wizycie to dam Wam znać co ta ginekolog wymyśliła na ten nasz przypadek. A może od razu inseminacja no bo jak ich tak malusio jest to jak one mają w dużej ilości do komórki jajowej trafić...a może te żylaki ma. W końcu takie ciężary na siłowni dźwiga...

tynka: kochany ten twój mąż :) A co do inseminacji to zawsze przecież możecie spróbować. Trochę mniejszy wydatek niż in vitro i mniej skomplikowane. To wszystko zależy od sytuacji i od was :D

tęczowa: cena zachęcająca. U nas w PL to mam wrażenie, że wielu dobrych specyfików nie ma. Co szukam to właśnie znajduje na zagranicznych stronach :/ A jak czasem są w PL to w kosmicznych cenach.

reklama
Dziewczyny mam wyniki w teczce w samochodzie żebym nie zapomniała do lekarza wziąć ale jak tylko wrócę to cykne fotki i wyślę to zobaczycie bo ja się nawet odczytać dobrze nie mogłam jakoś tak chaotycznie to opisane i na trzech dużych kartkach że zdjęciami nawet.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry