reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

jugo polecam tę stronę, ja z niej zamawiałam już drugi raz i przesyłkę miałam po 2 dniach w domu! zamawiałam tam ten koenzym, metylowe: b12, b6, kwas foliowy i colostrum, oraz k2 mk7. Tę stronę poleciła mi dziewczyna z innego wątku i jestem jej mega wdzięczna. PS: możesz do Polski zamawiać

reklama
Tynka u nas androlog zabronił wysiłku na silowni np. odpowiednia dieta,cola ma dobry wpływ na plemniki ,witaminy wiadomo tylko trzeba je odpowiednio dobrać,luźna bielizna,zakaz gorących kąpieli ....mój miał m.in. kuracje clo 3 miesięczna .... dużo u nas plemników z wadą główki wiec zobaczymy co wyjdzie ale może genetycznie coś nie halo ..... i będzie trzeba zrobić badania ....a mimo tego wszystkiego udo się po kuracji i teraz chyba tez ..... znam przypadek gdzie plemników prawidłowych był 1% I KOBIETA zaszła w ciążę !

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tynka i co najważniejsze .... mimo że ci źle,ciężko i przykro daj mężowi wsparcie ... przekonaj go o tym ze dacie rade,ze się uda .... ze po kuracji wyniki będą lepsze ....pokaż mu ze wierzysz w to ... bo dla faceta to jak utrata męskości .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lux zobaczę co nam powie. W zaleceniami mamy powtórzyć wynik za 2-3 tygodnie i zrobić posiew nasienia. Chyba umowie męża do jakiegoś androloga. Może on ma jakieś żylaki i dlatego tych plemników jest tak krytycznie mało. Morfologia czyli ilość prawidłowych plemników też nie jest zachwycająca bo norma to 4% a my mamy 4,72% . Ręce mi opadają. Głowa mnie boli, żołądek mnie boli, i serce też mnie boli...
dziewczyny dobrze pisza, powtorz badanie, kurcze ja sie boje, bo moj chce isc zrobic se takie badanie, az sie boje wynikow :oo:

Tynka ja się na tym nie znam , alee wierzę , że będzie wszystko ok i szybko zajdziesz w ciążę ! Tuleee ;*

anula cyce bolą ? :P

Moje dziecko ma gorączkę i kaszel a jutro ms szczepienie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry