reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux mam wrażenie ze całe ale nie jest to mocny ból porostu czuje ze je mam ...no i sutki tak mrowią z lekka ale wczoraj jeszcze miałam miękki i normalny cyc wiec wiesz nie jest to dla mnie wyznacznik a w ciąży z synem były miękkie i normalne aż do porodu nie bolały ani trochę .... także za każdym razem inaczej ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lusia widzisz 8% prawidłowych a u nas niecałe 5 i nawet nie 2,5 mln plemników...oby po powtórzeniu były lepsze te wyniki...i.nasze i wasze. Ze mną też nie lepiej bo ja mam tylko jeden jajnik sprawny. Ja już w kolejce czekam. Trzymajcie kciuki!

Anula miód na moje serce te twoje kreseczki wiesz. Też bym chciała takie zobaczyć niedługo. Oby twoje pryszcze były zapowiedzią wielkiej zmiany organizmu związanej z ciążą. Dla malucha wszystko się zniesie:-) ja bym mogła nawet podwójna tapetę nakładać ha ha

Tęczowa a ja ci powiem numer .... teraz jak byłam w ciąży to zrobiłam experyment i owulacyjny był pozytywny ....mało tego jak juz mi usunęli moja pozamaciczna i hcg utrzymywalo fie w organizmie to owulacyjne wszystkie 5 szt pozytywne .... zabranialam i dlatego betę robiłam i stad wiem ze się utrzymywała ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry