Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tynka jak na moje oko nie jest najgorzej ! u nas było o wiele gorzej ....myślę że odpowiedź ia kuracja witaminowa i będzie ok ....a przede wszystkim trzeba powtórzyć z zachowaniem większej wstrzemięźliwości ....
Anula nie zawsze. To jest tak ze on pracuje ponad 30 km od domu. Może to nie jest daleko ale jak zostaje do 22 a rano wstaje na 6-7 to się mu nie opłaca wracać więc zostaje u siostry na noc. Mają mało ludzi i pracuje po 14-15 godz.
Anula a mnie gin powiedziała że nie ma sensu bo to nie istotne że jest tak mało plemników. Dla niej dużo większym problemem jest to że tylko niecałe 5% jest prawidłowych. I powiedziała że nawet jeśli byłoby 5 dni bez seksu to niczego to nie zmieni bo plemniki się 6 tygodni tworzą a te nowe formy i tak będą nieprawidłowe. Kazała brać witaminy, dopisała axaren men i Gold omega 3 i powtórka za 3 miesiące. Jak tylko ją się uporam z endometrioza to zapisuje go do androloga. Czytałam na necie że przy oligozoospermii 3 stopnia to nawet inseminacja nie ma sensu tylko in vitro ale jakoś nie chce w to wierzyć.
tynka: ja też myślę, że jednak warto powtórzyć badania. Chociaż najlepiej już po pewnym czasie po braniu suplementów, z zachowaniem tych wymaganych dni. A androlog to zdecydowanie tak, bo jednak może są przyczyny, które da się wyeliminować. Głowa do góry.
Jugo też tak myślę. Dołożymy te zalecane witaminy i powtórzyła badanie za jakieś trzy miesiące. Ja w tym czasie uporam się z endometrioza a męża umowie do androloga.
Tynka dowiem sie o witaminy na to nasienie, znajomy brał, bo miał wlasnie z przepisu lekarza i mu bardzo wyniki sie poprawiły, tyle ze drogie te tabletki były [emoji17]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zgadza sie [emoji4] a Ty Anula kiedy betę robiłaś ?
Zabijcie mnie, wypiłam sok z kapusty kiszonej i mam taka rewolucje w brzuchu, ze głowa boli [emoji15]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app