reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

O no to dobrze :) Znaczy, że możesz pisać i automatycznie dodało cię do grupy. Jak się wylogowałam i sprawdziłam to jej nie widać dla tych użytkowników, których się nie doda, więc dobrze.

reklama
No mi na tel raz wskakuje a raz nie ...
A tak to nie umie sama od siebie jej znaleźć tylko w powiadomieniu mam :unsure:

Edit : ja utworzę jeszcze na fb , jakby tak odpukać kiedyś jakieś usterki były na forum ...

Hejka. Tragiczna noc za mną. Wcałe spać nie mogłam tak się podświadomie denerwuje tym moim i meza zdrowiem. Taka miałam nadzieję że może się teraz uda a tu widmo laparoskopii nade mną wisi:-( aj tam nie mam humoru wcale...

92Tynka92 - kochana miałas świadomość,że nasionka mogą wyjść słabo :tak: Inna sprawa to ja bym odczekała z seksem i wybrała inną klinike na zbadanie nasionek .. w Wawie są dwie z czego jedna zaniża wyniki nasionek specialnie... by miec klientów w klinice niepłodności. Zatem nie ufałabym tak do konca jednej klinice ..:tak:Inna sprawa jest taka, że ginka mi mówiła, że nie musi być dużo tych plemników, wystarczy jeden słaby ... bo tak też się działo, że mężczyzna miał 2 % w miarę plemników i kobieta zaszła w ciążę .. mówiła mi o swojej pacjentce własnie. Trzymam kciuki za Was niezmiernie ...:tak:

Któraś pisała, chyba BuM że nie może wyszukać grupy zamkniętej ...tu na forum - wystarczy wejść w swój profil i tam gdzie Twoje posty jest zakładka grupy ... tam bedzie :)

Miłego dnia :)

Nessi bardziej martwię się ta endometrioza i tym czy mam drozny ten lewy jajowod, na prawy nie liczę bo i tak zdrowej tkanki jajnika po prawej stronie nie ma...fakt wyniki nasienia nie powalają ale pomijając ich ilość to jakościowo nie jest źle. Żebym wiedziała że jest dobrze z nami to by było wiadomo że to psychika a tak to jak ja mam się nie martwić jak wiem że mamy takie problemy...

reklama
Hejo laski,

tynka: to zrozumiałe, że się martwisz i stresujesz :( Człowiek dba o siebie, chce mieć dziecko i nie może tak łatwo :( Ciągle jakieś kłody pod nogi rzuca życie :/ To potrafi dobić. Na szczęście wiele spraw można lekami poprawić. Ja myślę, że jak już zajdziemy i urodzimy piękne dzieciątka to nam się wszystko wtedy wynagrodzi. Macierzyństwo da nam mnóstwo radości i będziemy czerpać same pozytywne rzeczy z tego czegoś czego się nauczyłyśmy przez te wszystkie miesiące kiedy nie mogłyśmy zajść. Głowa do góry :)

nessI: powodzenia dzisiaj z dyrkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry