Dariana
Fanka BB :)
mi kiedys castagnus zbil prl
Lux ale castagnus to taki lek ziołowy prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi kiedys castagnus zbil prl
tak, ale ma silne dzialanie, mi pieknie po 40 dniach zbil prl i po nim zaszlam w ciaze, z tym, ze ja mega zle sie po nim czulamLux ale castagnus to taki lek ziołowy prawda?
Dariana no jak się na tym znasz i wiesz co masz robić to jest łatwiej , ja jestem w ciemnej doopie .
Robię to co mi gin każe ,a reszte wyników mam dobre ino nie to dziadostwo !
Przecież brałam/biorę leki chce ją zbić , robię coś w tym kierunku a nie idziee .
Ehhh ja chce już poniedziałek .
Luxia a jest on na recepte czy bez ? No obejrzymy co na to mój ginek , w końcu on się tym zajmuje ...
Może niech Ci dostinex przepisze skoro bromek nie działa. Co prawda cena jest dosyć wysoka, ale bierze się 1 tabletkę na tydzień wiec op. starcza na 2 mce (na doz można już kupić za 120zł)
Dariana, w sumie zdziwiona jestem ze dostalas dostinex....przy takiej prl jak twoja mysle ze wystarczylby sam castagnus.....szokA co do prolaktyny, to fakt, moze miec wplyw na inne hormony ale nie musi, dlatego najlepiej sprawdzic wszystko i to w jednym cyklu zeby miec obraz calego cyklu od a do z.... jak teraz sprawdzisz prl, w przyszlym cyklu progesteron a w nastepnym jescze cos tam to nie do konca bedzie wiadomo co tam sie tak naprawde dzieje
Bum, prl na czczo niewiele mowi, trzeba by sprawdzic jaka jest po obciazeniu i ile wzrasta i wtedy ewentualnie sie leczyc. To troche tak jakbys stwierdzila, ze masz goraczke, bo masz gorace czolo ale w sumie to nie jestes pewna do konca czy ta goraczka jest bo nie zmierzylas temperatury ale i tak wezmiesz polopiryne)