karola1507
Podążając za marzeniami:)
Tez mysle ze to co dzialo sie przez caly dzien mialo jakis wplyw.
Idę odpoczywać dalej
Dobranoc
Idę odpoczywać dalej
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boze dlaczego zycie Cie tak doswiadcza? trzymaj sie Kochana, my tu sie pomodlimy za Cb i FasolaHej, u mnie troszkę lepiej .. w sensie .. chyba się już pogodziłam z faktem. Dla pewności jak beta będzie rosnąć mam wizytę u innego ginekologa na 17:30 ... a jak nie będzie to pojadę chyba do szpitala. Bo się na mojej gin zawiodłam ..zrobiła mi 1 minutowe usg i powiedziała, że widać pęcherzyk żółtkowy a to dobrze rokuje ... w karcie nie napisała nawet, że jestem w ciąży bo żeby do Niej iść musiałam z recepcji zabrać swoją kartę więc do niej zerknełam. Mówię, jej, że pęcherzyk było widać już tydzień temu. Na co ona, że to nie możliwe bo by to zapisała i założyłaby mi kartę ciąży, której nota bene nawet nie mam. A ta karta ciąży jest ważna przecież nawet jakbym miała jechać do szpitala.
Konsultowałam się z kilkoma ginekologami przez telefon. Jeden mówił, że nic tam w ciaży pływać i ruszać się nie może, oprócz dziecka oczywiście .. że pewnie pęcherz miałam pełny ( a było tak ). Jednak nadziei sobie nie robię wielkiej. Mam tylko nadzieję, że szybko będę mogła wrócić do starań. I że ta obecna tzw. ''górka hormonalna'' sprawie, że szybko zajdę w ciąże. Nic mnie nie boli, troszkę znowu plamię ''kawa-z mlekiem''. Boję się tylko by to nie była ciąża zaśniadowa