reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa o Q10 wlasnie mi chodziło czy jakies bierzesz? Musze sie na krople D przerzucić bo mi po 3 mies dawki 4000 skoczył poziom z 26 na 35 wiec lichwa straszna [emoji52]
Anula mi to endo wariuje, teraz 6mm ale niby od niskiego progesteronu nie wzrasta, moze tak u mnie jest, nie wiem. Ale z takich jakiś leków to te z estrogenami podobno. Chyba ze naturalne wspomagacze, typu czerwone wino, migdały, magnez z B6, ja to wszystko żarłam teraz i endo nie ruszyło [emoji17] zobaczymy jak teraz bedzie, bo biore dupka i ovitrelle.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jaa po wizycie i tak .
Bromergon cała tabletka na noc ( biorę już tak od piątku :D ) za dwa tygodnie na prolaktyne obejrzeć czy spadła.
Pęcherzyki są ale nie wiem jaakie powiedział , że nie za duże nie za male ale są , ale mam się nie nastawiacv, że zajde w tym cyklu przez tą prolaktyne , niestety ona jest minimalnie podwyzszona ale jest i to hamuje cały rozwój sytuacji i musimy skupić się na obniżeniu jej :(

Dobra teraz tak któras pisała o tych ziolkach bez recepty tez na zbicie prolaktyny mogę nazwe ?

no Wit.D w tabletach to armagedon ja takie łykam i to tylko do posiłku bo inaczej podobno nie jest przyswajalny.

A przepraszam luknelam mam fembion 1 :) i dwa opakowania jeszcze zamknięte fembion 2 ....w nich ponoć super dawka kwasu foliowego mimo wszystko i juz dodatkowo nie trzeba łykać na szczęście .....
no ale ta 2 sobie poczeka a kupiłam bo w pakiecie było .....

Wit. B Fakt cuchnie i tez przy posiłku bo inaczej mnie na zwrot bierze ....

brałam teraz len na śluz dodatkowo w tabletkach ale kurcze one do rozgryzania - chyba nie muszę opowiadać heh :)

Azylku no lampeczka wina dziennie wskazana hehe a potem do aa będziemy musiały przystąpić-zartuje :)

selen podobno też na endo dobrze robi :) ryby ,orzechy i migdały ..

kurcze jakby tak wyłożyć wszystko co się łyka to niezła kolekcja by powstała :) coś na wyluzowanie by się przydało ...jakaś butla z gazem rozweselajacym w domu albo co .....

dieta pewnie też ma spory wpływ .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
A z tym falvitem to tylko wiem, ze moja mama ze mna w ciąży to brała cały czas i sobie chwaliła [emoji4] ale tam jest żelazo z tego co sie orientuje i nie kazdy lekarz jest zwolennikiem podawania w 1 trym.
Wiecie co kiedyś to były czasy, dziadkowie ledwo ściągnęli portki i juz była ciąża i to jedna za druga, 6,7 dzieciaków i żadnych problemów a co najśmieszniejsze nie było usg, badań itd a dzieci zdrowe jak byk.
Teraz chyba cywilizacja jest w stanie krytycznym, jedzenie napakowane chemia, normalnie żyjemy na jednej wielkiej tykającej bombie. Walnął czarnobyl i teraz wszystko wychodzi, no i skad te wszystkie choroby z autoagresji, mutacje, przeciwciała. Ja pierdole wiecie co, tragedia w jakich my czasach żyjemy.. Pomijam fakt ze w wieku lat 80 nie dożyjemy o ile 70 czy 60 biorąc pod uwage to jaki nas syf wszędzie otacza.
No ale nie mozemy sie poddawać ! Bedziemy mamami !!! [emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry