Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie od rana typowy, świąteczny maraton
Na szczęście już się prawie obrobiłam
U mnie 14dc, zastrzyk sobie wezmę na noc i bzykanko też jest w planach. Pomyślałam, że tym razem dam plemniczkom się zregenerować i zacznę w dniu zastrzyku. Coś dziwnie, bo nie widzę tak ładnego śluzu płodnego jak w poprzednim cyklu, ale może gdzieś w środku jest...No zobaczymy co tam wyjdzie
Przepraszam, że tak głównie o sobie
Spokojnych, radosnych Świąt dziewczyny! Mam nadzieję, że następne będą już w powiększonym gronie
julia: specjalnie nic nie brałam, wiesiołka piłam co 2 dzień. A w poprzednim nawet wiesiołka nie piłam a śluz był Znaczy śluz jest tylko taki wodnisty biały, a tego rozciągliwego jeszcze nie ma.
Ja też wam życzę wszystkiego co najlepsze. Spełnienia tych najskrytszych marzeń i serca pełnego wiary i nadziei. Niech te święta będą dla was czasem radości i spokoju wśród rodziny i przyjaciół. Korzystajcie z dni płodnych i oby wam króliczek przyniósł prezent z dostawą na wigilię.