Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zwiałam ze śnaidania u teściowej,tzn, nawet się nie zaczęło, zostawiłam M. i pojechałam- przez obecność dzieci. Teraz już wiem, że reaguję różnie i nie będę obchodzić świąt. Bo wtedy jestem szczególnie wyczulona. Nawet nie chodzi o samą obecność, aleweszliśmy i od razu brat M. do nas, że specjalnie przyjechaliśmy na śniadanie, żeby nie było M. brata z noworodkiem (bo miało nie być już) itd.. później cały czas siostra m i brat żeby podchodzili od ich dzieci zobacz jaka nasza ślicznotka ładna (nasza w sensie jakby mówili ich i M. też) takiet o było przykre.. tak mi się zrobiło niedobrze.. cała zaczełam się trząść..
O ile moja rodzina ma wyczucie to mam wrażenie, że jego ma nas w dupie tak naprawdę.. i najwazniejsze są ich dzieci..a dzieci mają mieć wujka i w dupie mają jego żonę. Naprawdę tak to można odebrac..
M od razu za mną przyjechał, jeszcze właśnie zepsuła się komórka, jego smsy nie dochodziły, bał się, że sobie coś zrobiłam. A ja po prostu musiałam zniknąć..
teczowa: ale emocje miałaś w wielkanoc! Hehehe ja kiedyś też miałam jazdę, co się martwiłam, że facet wysadzi tramwaj, bo chodził w kółko pomrukując coś i trzymając w ręku koran. Wtedy też emocje miałam i pewnie nie tylko ja![]()