Koniczynka1
Fanka BB :)
Nasz gagatek na każdym usg chwali się swoim siusiakiemSuper gratuluję. A z ciekawości córka czy syn? Szukam potw że wysokie bety mają dziewczynki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasz gagatek na każdym usg chwali się swoim siusiakiemSuper gratuluję. A z ciekawości córka czy syn? Szukam potw że wysokie bety mają dziewczynki![]()
hahahaNasz gagatek na każdym usg chwali się swoim siusiakiem![]()
Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.a jak u Ciebie się skończyło?? Ciąża pojedyncza? Można wiedzieć jaka płeć bo ponoć wysoka beta może być na dziewczynkę.
Bardzo dziękuję. Do 5 razy sztuka mam nadzieję![]()
jasne. Nie musisz mi mówić po 5 stratach. Poprostu staram się zająć głowę.Jeszcze nie wiem jaka płeć ważne aby zdrowe, jestem w 13 tygodniu dopiero, jutro jadę na prenatalne ale strasznie się boje bo wolna BHCG mi wyszła duża, wiadomo trzeba czekać na wszystkie parametry z USG ale strach z czytania forów pozostaje. Mam nadzieje, że jutro usłyszę same dobre nowiny.
Współczuje Kochana z całego serca, jak straciłam pierwszą myślałam, że to koniec ze wszystkim.. a co mówić w Twoim przypadku.. przytulam mocnojasne. Nie musisz mi mówić po 5 stratach. Poprostu staram się zająć głowę.
Trzymam kciuki!!!
Melduje się po prenatalnych. Mimo wysokiej wolnej BHCG okazało się, że wszystkie parametry razem z USG dały niskie ryzyko 1:20 000 wszystkich trisomii. Na 80% córeczka, tak też myślałam po tych wszystkich słodkich owocachSuper gratuluję. A z ciekawości córka czy syn? Szukam potw że wysokie bety mają dziewczynki![]()