Michalina93
Fanka BB :)
A może po prostu cuda się zdarzają 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Być może, zobaczymy, co z tym się stanie za 2 tygodnie.A może po prostu cuda się zdarzają![]()
Chyba w takich kategoriach na to patrzę, zobaczymy na wizycie za 2 tygodnieA może po prostu cuda się zdarzają![]()
Hm, ja akurat byłam u lekarza od razu po pozytywnym teście, ponieważ podczas ciąży muszę przyjmować leki z uwagi na poronienia nawykowe. Pierwsza wizyta to wiadomo, tylko ciążowe endometrium. Za 2 tygodnie - pusty pęcherzyk, za kolejny tydzień zarodek z serduszkiem w wieku 5+6. Czy na którymś etapie więc nie powinien się ujawnić ten ,,drugi zarodek"?Czemu nie wierzysz w opcje z bliźniakami? Wbrew pozorom to bardzo częsta sytuacja. Baaaardzo często jeden bliźniak obumiera i często nawet ciężarną nie wie, że była w ciąży bliźniaczej. Po prostu na pierwszą wizytę trafia, jak już został tylko jeden rozwijający się płód. O obumarłymi bliźniaku dowiaduje się, jeśli na USG trafia wcześniej niż np w 7 tygodniu (dużo kobiet dopiero po 7 tygodniu idzie na wizytę u lekarza i na pierwsze USG, bo nie widzi wcześniej sensu).
Być może nie udało mu się do końca zagnieździć? Nie ma zo gdybać myślęHm, ja akurat byłam u lekarza od razu po pozytywnym teście, ponieważ podczas ciąży muszę przyjmować leki z uwagi na poronienia nawykowe. Pierwsza wizyta to wiadomo, tylko ciążowe endometrium. Za 2 tygodnie - pusty pęcherzyk, za kolejny tydzień zarodek z serduszkiem w wieku 5+6. Czy na którymś etapie więc nie powinien się ujawnić ten ,,drugi zarodek"?Ja się nie znam.
![]()
Poczekamy, zobaczymy, na pewno dam znać.Być może nie udało mu się do końca zagnieździć? Nie ma zo gdybać myślę![]()
Autorko i jak sytuacja ?Poczekamy, zobaczymy, na pewno dam znać.
Sama jestem ciekawa.![]()