Teraz zauważyłam pierwsze dwa wyniki mają jednostkę mIu/ml, a ostatnie ma U/I. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie?To Twoja pierwsza ciąża, która tak się może skończyć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz zauważyłam pierwsze dwa wyniki mają jednostkę mIu/ml, a ostatnie ma U/I. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie?To Twoja pierwsza ciąża, która tak się może skończyć?
Chodzi o to aby najlepiej nie porównywać wyników z 2 innych lab. bo mogą się różnic. Tak wiec musisz powtórzyć badanie aby wiedzieć na czym stoisz. Nie wydawaj jeszcze wyroku.Teraz zauważyłam pierwsze dwa wyniki mają jednostkę mIu/ml, a ostatnie ma U/I. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie?
DziękujęChodzi o to aby najlepiej nie porównywać wyników z 2 innych lab. bo mogą się różnic. Tak wiec musisz powtórzyć badanie aby wiedzieć na czym stoisz. Nie wydawaj jeszcze wyroku.
Mocno trzymam kciuki. Daj koniecznie znaćDziękuję
A wiec jednak - 168,8. No cóż pozostaje czekaćMocno trzymam kciuki. Daj koniecznie znać
Bardzo mi przykro ...A wiec jednak - 168,8. No cóż pozostaje czekaći wierzyć, że następnym razem będzie dobrze.
A jak beta zaczęła Ci spadać to miałaś plamienie? Byłaś u ginekologa?Czy ktokolwiek się orientuje kiedy wraca okres?
Nie miałam plamienia. Ginekolog powiedziała ze mam czekać na okres. No to czekam ...A jak beta zaczęła Ci spadać to miałaś plamienie? Byłaś u ginekologa?
To może się pojawić w każdej chwili. Ja brałam duphaston, a jak wyszło poronienie to odstawiłam i 2 dni później przyszło krwawienie. Tak jeszcze ze swojego doświadczenia poradzę Ci sprawdzać czy beta spadaNie miałam plamienia. Ginekolog powiedziała ze mam czekać na okres. No to czekam ...