reklama
@miia1989 Podsumowując przedmówczynie - wogóle nie jest wiarygodna
Przy 28 dniowych cyklach, to ty w 20dc raczej dopiero co po owu jesteś (max 6 dni po - licząc, że owu masz 14 dni przed @, więc nie mogło dojść do implantacji i wydzielania hormonu - a jak masz krótszą fazę lutealną, to jeszcze wcześniej jesteś). Beta do zrobienia w 28dc - powinna być wiarygodna.
właśnie wczoraj beta wyszła ujemna, a dziś 22dc zauważyłam plamkę krwi na wkładce, z mężem się staramy o dziecko oczywiścieOczywiście że nie jest , wiarygodna to jest w dniu spodziewanej @
Fado123
Fanka BB :)
Wiem że Ciężko wytrzymać, ale po wydawać kase i sie nie potrzebnie denerwować, poczekaj do terminu @ i wtedy betawłaśnie wczoraj beta wyszła ujemna, a dziś 22dc zauważyłam plamkę krwi na wkładce, z mężem się staramy o dziecko oczywiście
a co myśleć o tym plamieniu dziś? Okres dopiero za 7 dniWiem że Ciężko wytrzymać, ale po wydawać kase i sie nie potrzebnie denerwować, poczekaj do terminu @ i wtedy beta
Gdzieś ostatnio już jakiejś dziewczynie o plamieniu pisałam:
Może być spowodowane np. podrażnieniem lub nadżerką lub niskim progesteronem lub stanem zapalnym lub nowotworem.
Jeśli są to czerwone niteczki to obstawiam podrażnienie lub nadżerkę.
A jeśli uważasz, że może to być plamienie implantacyjne, to nie wcześniej niż za 2 dni beta wzrośnie do wykrywanego poziomu.
Może być spowodowane np. podrażnieniem lub nadżerką lub niskim progesteronem lub stanem zapalnym lub nowotworem.
Jeśli są to czerwone niteczki to obstawiam podrażnienie lub nadżerkę.
A jeśli uważasz, że może to być plamienie implantacyjne, to nie wcześniej niż za 2 dni beta wzrośnie do wykrywanego poziomu.
reklama