Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ile to % wg kalkulatora?Kochane w sobotę miałam bete 104 a dzisiaj zrobiona w tym samym laboratorium o tej samej godzinie 274,3. Czy ten wzrost jest prawidłowy? Minęły od ostatniego badania 48h a wydaje mi się że beta jest za mała
Pokazuje 163% więc powinno być w porządku ale wolę sie upewnićA ile to % wg kalkulatora?![]()
No to jest bardzo w porządku przyrost. Teraz trzeba poczekać aż będzie ponad 1000 i na usgPokazuje 163% więc powinno być w porządku ale wolę sie upewnić
Jest git!Kochane w sobotę miałam bete 104 a dzisiaj zrobiona w tym samym laboratorium o tej samej godzinie 274,3. Czy ten wzrost jest prawidłowy? Minęły od ostatniego badania 48h a wydaje mi się że beta jest za mała
Tak umówiłam się do innego ale był problem bo prawie każdy lekarz miał termin na połowę sierpnia więc znalazłam lekarza który przyjdzie mnie teraz w czwartek ( na wstępie powiedział że pewnie nic nie będzie widać ale mam być spokojna że ta wizyta będzie po to żeby później mi dać szybszy termin a nie w sierpniu dopiero a na czwartek akurat mial jeden wolny terminJest git!czekaj spokojnie, mam nadzieję że umówiłaś się już do innego lekarza
![]()