Moonstone
Moderator
Mowie ci, zmień lekarza jeśli było tak jak nam przekazujesz.Kazal powtórzyć beta HCG i to wszystko ani kolejnej wizyty ani zdjęcia USG totalnie nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowie ci, zmień lekarza jeśli było tak jak nam przekazujesz.Kazal powtórzyć beta HCG i to wszystko ani kolejnej wizyty ani zdjęcia USG totalnie nic
Koniecznie idź do innego lekarza, nawet odpłatnieKazal powtórzyć beta HCG i to wszystko ani kolejnej wizyty ani zdjęcia USG totalnie nic
Chyba, że coś zle zrozumiała. Ale i tak radzę pójść do innego. Po co robić betę na tym etapie?Koniecznie idź do innego lekarza, nawet odpłatnie
Nie wiesz na jakim etapie jest ciąża, nie wiadomo czy serce powinno już bić czy za wcześnie
Dramat ten lekarz
Nic źle nie zrozjmialam lekarz powiedział ze 8 tydzień i 5 dni płód rozwinięty prawidłowo wyniki beta HCG w porządku ale on nie wykrywa bicia serca płodu i na tym skończyła się wizytaChyba, że coś zle zrozumiała. Ale i tak radzę pójść do innego. Po co robić betę na tym etapie?
W 8 tygodniu u mojego serce biło 159 u/min także cos jest wybitnie nie tak.Nic źle nie zrozjmialam lekarz powiedział ze 8 tydzień i 5 dni płód rozwinięty prawidłowo wyniki beta HCG w porządku ale on nie wykrywa bicia serca płodu i na tym skończyła się wizyta
U mnie serce biło 6+1Nic źle nie zrozjmialam lekarz powiedział ze 8 tydzień i 5 dni płód rozwinięty prawidłowo wyniki beta HCG w porządku ale on nie wykrywa bicia serca płodu i na tym skończyła się wizyta
Tez jestem w szoku i nie wiem co mam o tym myśleć . jutro ide na beta HCG ponownieU mnie serce biło 6+1
Więc bardzo dziwne, że 8+5 nie ma serca a lekarz nic nie robi i nic oprócz bety nie zaleca
Zamiast na betę poszłabym do innego ginekologa, serioTez jestem w szoku i nie wiem co mam o tym myśleć . jutro ide na beta HCG ponownie
Ja tez poszłabym do innego lekarza, w 8 tygodniu beta jest bardzo wysoka, więc przyrostu się nie bada tylko sprawdza obraz USGZamiast na betę poszłabym do innego ginekologa, serio