Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy wizyta u gin?Tak. W tym samym i o tej samej godzinie![]()
Dokładnie beta służy do przyrostow i potwierdzenia ciąży.A ciąże licza z miesiączki albo usg.Nie patrz na normy bety bo te widełki mają naprawdę dużą rozpiętość. Do oceny tygodnia ciąży służy data ostatniej miesiączki a w późniejszym czasie usg. Ciąża może być młodsza, ale ten przyrost taki lichy trochę.
Wiem, że chciałabyś aby każdy napisał, że wszystko bedzie ok. Mamy już jakieś doświadczenia z oznaczeniem bety i Twój może i mieści się w normie, ale jest minimalny. Na samym początku ciąży beta przyrasta o wiele szybciej, nawet o ponad 100 %. Musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać do czwartku skoro nie masz mozliwości zbadania wcześniej bety.Jeśli beta ma co 2 dni przyrastać min 66% to:
28dc wynik 60
30 wynik 99
02 wynik 165
04 wynik 274
06 wynik 455
08 wynik 756
10 wynik 1255
Moj wynik 11 dnia wyniósł 1459 robiony o 7 rano.
Na postawie tych wyliczeń stwierdzam, że mój wynik jest prawidłowy![]()
To ja 12 tysiecy mialam w 6 tygJa miałam badana w szpitalu w 9 tygodniu - 10 000 , po 48 h - 12 000, a tydzień wczesniej, czyli w 8 tygodniu na Usg był zarodek wielkości 1.3 cm. Z tą bhcg różnie bywa, nie zawsze jesy odrazu ogromna, skoro rośnie to powinno byc ok.
Dodam, ze wszystko było ok, a teraz dzidziuś ma już 2 miesiące. Wyczytałam wtedy, że niska bhcg jest częściej przy chłopcu, lekarz sie zasmial i nie potwierdził[emoji6] . U mnie akurat sie sprawdziło
Dobry jest przyrost.mialam mniej więcej to samo 476-815-1600 potem już lekarz nie kazał robić.czytalam różne opinie że niektórym szybko innym wolniej. Przy ciąży pozamacicznej myślę że by skakała dużo dużo mniej.Jeśli beta ma co 2 dni przyrastać min 66% to:
28dc wynik 60
30 wynik 99
02 wynik 165
04 wynik 274
06 wynik 455
08 wynik 756
10 wynik 1255
Moj wynik 11 dnia wyniósł 1459 robiony o 7 rano.
Na postawie tych wyliczeń stwierdzam, że mój wynik jest prawidłowy![]()