Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To juz niedługo masz tego lekarza, on Ci wszystko wyjaśni, pewnie przepisze duphaston.Dziewczyny powtórzyłam Beta HCG po 72h i jest 603,24 w piątek miałam 152,24
Tylko zastanawiam się nad progesteronem w piątek miałam 32,20 a dziś jest 23,80 może progesteron spadać ? Jak miałyście ?lekarza mam dopiero o 15
A wy dziewczyny tez tak miałyście ?To juz niedługo masz tego lekarza, on Ci wszystko wyjaśni, pewnie przepisze duphaston.
Nie wiem, nie sprawdzałam co chwilę progesteronu.A wy dziewczyny tez tak miałyście ?![]()
Dobrze myśle pozytywnie ! Dziś mam lekarza także wszystkiego się dowiemNie
Nie wiem, nie sprawdzałam co chwilę progesteronu.
Tylko nie spanikuj jak na usg moze nic nie być widać bo beta mniej niż 1000.Dobrze myśle pozytywnie ! Dziś mam lekarza także wszystkiego się dowiem![]()
Ważne ze Beta HCG wzrosło![]()
Widzisz same dobre wieściAaaa jestem w 4t było widać na USG kropeczke malutka 2mmTakże coś się dzieje powiedział ze beta HCG super wzrasta żeby nie panikować ze progesteron może raz się podnosić raz spadać przepisał mi duphaston 2 razy dziennie zlecił badania grupę krwi toksoplazmozę TSH i kazał przyjść za 2 tygodnie ze powinno już coś większej widać
także się bardzo cieszę ! A i boleści mogą być czasem żeby się nie przejmować w razie czego zażyć nospe
![]()
Już mi wszystko przeszło jakieś chwilowe miałam odczuciaWidzisz same dobre wieściA co powiedział na te zawirowanai z pecherzem?