• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

beta

Dziewczyny powtórzyłam Beta HCG po 72h i jest 603,24 w piątek miałam 152,24
Tylko zastanawiam się nad progesteronem w piątek miałam 32,20 a dziś jest 23,80 może progesteron spadać ? Jak miałyście ? 🤔 lekarza mam dopiero o 15

reklama
Dziewczyny powtórzyłam Beta HCG po 72h i jest 603,24 w piątek miałam 152,24
Tylko zastanawiam się nad progesteronem w piątek miałam 32,20 a dziś jest 23,80 może progesteron spadać ? Jak miałyście ? 🤔 lekarza mam dopiero o 15
To juz niedługo masz tego lekarza, on Ci wszystko wyjaśni, pewnie przepisze duphaston.

Aaaa jestem w 4t było widać na USG kropeczke malutka 2mm ❤️ Także coś się dzieje powiedział ze beta HCG super wzrasta żeby nie panikować ze progesteron może raz się podnosić raz spadać przepisał mi duphaston 2 razy dziennie zlecił badania grupę krwi toksoplazmozę TSH i kazał przyjść za 2 tygodnie ze powinno już coś większej widać 🙂 także się bardzo cieszę ! A i boleści mogą być czasem żeby się nie przejmować w razie czego zażyć nospe 🙂

Aaaa jestem w 4t było widać na USG kropeczke malutka 2mm ❤️ Także coś się dzieje powiedział ze beta HCG super wzrasta żeby nie panikować ze progesteron może raz się podnosić raz spadać przepisał mi duphaston 2 razy dziennie zlecił badania grupę krwi toksoplazmozę TSH i kazał przyjść za 2 tygodnie ze powinno już coś większej widać 🙂 także się bardzo cieszę ! A i boleści mogą być czasem żeby się nie przejmować w razie czego zażyć nospe 🙂
Widzisz same dobre wieści❤️ A co powiedział na te zawirowanai z pecherzem?

reklama
Widzisz same dobre wieści❤️ A co powiedział na te zawirowanai z pecherzem?
Już mi wszystko przeszło jakieś chwilowe miałam odczucia 😅 jedynie co to podbrzusze i jajniki mnie zabolą ale podobno to normalne słowa doktora ,,wszystko się tam zmienia’’ 🤷🏼‍♀️🙂 także w razie czego mam nospe mogę zażywać 2 razy dziennie .... ale raczej nie będę się do tego stosować jedynie jak bardzo mnie będzie męczyło to wtedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry