• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

beta

A miałaś może przy tym plamienia lub krwawienia ? U mnie znajoma tak miała...
Ja narazie nie mam ...
A i badalas może progesteron na początku zaraz ? 🤔
Plamienie dopiero dostałam w szpitalu . Wtedy nie badałam progesteronu tylko Betę i ta rosła prawidłowo . szpitalu przystopowała . A to był jakiś 4-5 tydzień .

reklama
Właśnie mam trudność z oddaniem moczu muszę się dużo naprężyć nie wiem 🤦🏼‍♀️ Zaczynam się bać
Jak nic zaczyna się zapalenie pęcherza, koniecznie wspomnij jutro o tym lekarzowi. Możesz dodatkowo kupić sobie też sok żurawinowy do rozcieńczania z wodą w aptece🙂

Ale myślisz ze to może dobry znak ze jednak się tam coś dzieje ale jest wszystko ok ? 🙉🙊
Dobry znak że możesz mieć zapalenie pęcherza? No nie polecam zapalenia pęcherza. Nic w tym pozytywnego nie ma😅 poczekaj spokojnie do tej poniedzialkowej wizyty. O której masz? Możesz jutro kupić w aptece całodobowej ten sok i już sobie pić, nie zaszkodzi. A może to wcale nie zapalenie się zaczyna, może chwilowy dyskomfort. Po prostu lekarza się poradź.

Dobry znak że możesz mieć zapalenie pęcherza? No nie polecam zapalenia pęcherza. Nic w tym pozytywnego nie ma😅 poczekaj spokojnie do tej poniedzialkowej wizyty. O której masz? Możesz jutro kupić w aptece całodobowej ten sok i już sobie pić, nie zaszkodzi. A może to wcale nie zapalenie się zaczyna, może chwilowy dyskomfort. Po prostu lekarza się poradź.
Wiem wiem dobra jestem 😅 hehe dzięki jeszcze raz 😅 mam koło 14,15 dam znać jak będę po już nie mecze głupota 😅 ważne ze podbrzusze już nie boli 🙏🙂

Wiem wiem dobra jestem 😅 hehe dzięki jeszcze raz 😅 mam koło 14,15 dam znać jak będę po już nie mecze głupota 😅 ważne ze podbrzusze już nie boli 🙏🙂
To super, że nie boli, odpoczniesz chwilę 🙂Ja na taki ból jeszcze czasem brałam magnez i jak bardziej bolało to paracetamol. W ciąży można maksymalnie 4paracetamole. Będę trzymać kciuki w poniedziałek ❤️✊✊✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry