reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Białystok i okolice

Kalina pisze:
A jaką masz nianię, możliwa???
No pewnie, że nie całe życie...ja za pierwsza pensję w zyciu Barbie sobie kupiłam...Zawsze marzyłam, a nikt mi nie kupił to ja sobie sama...hi hi.

niania ok - jak narazie nie mam zbyt wielkich obiekcji ale jakies tam zawsze sa .... ale to inna bajka

Kalinko lalke barbie sobie kupilas ... bo nie wiem czy o tym samym myslemy i piszemy ???

reklama
No pewnie, że o tym samym. Pierwsza moja pensja to było 1/8 etatu. ;D
13 lat temu.
;D ;D ;D
Teraz jestem nauczycielem mianowanym, na rękę mam 1500 zl.
Ile to barbie by było???

Tuska, pracująca mamo, bądx dzielna. Dzis spotkałam moją dyrektor w sklepie, zapytała, czy wracam do pracy...a ja na to z usmiechem, że NA RAZIE NIE.
Uff, jak mi ulżylo...
Na razie nie.
Na razie bez rannego pospiechu. Capuccinko o 9 rano....
Na razie bez planów, rozkładów materiału i ewaluacji...
Na razie wolność. Kobieta w domu jest wolna...jeśli rządzi tym domem i jest jego panią...ha.
Jestem panią domu....to brzmi pięknie. ;D

o własnie!!
A ja cały czas mysle o naszej kuchni, ale jestem szczęsliwa, ze udało nam sie znalesc dobrego wykonawcę!

reklama
Do góry