reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Białystok i okolice

ide w piątek na usg 4d do Arciszewskich, opisze jak było, a na wizyte umówiłam się do dr Aleksiejczuk, dobra jest?

reklama
dr. Aleksiejczuk juz opisywałam na forum. Fantastyczna , bardzo serdeczna kobietka. Ona mnie własnie kroiła. POtem, jak mnie do domu wypisali to jeszcze do domu do mnie dzwonila i pytała, czy wszystko oki.

kalina na razie nic mi się nie chce, jestem zła bo walczę z katarem. jak przegram i nie wyjdze z tego do piatku, to imieniny przenosu=imy na nastepna sobotę :( :( :( :(

No, podpadziocha, Żużaczku. To ja męża urabiam, nianke na sobote dla dwójki starszych mam, prezencik sie szykuje, a ty mi taki numer z katarem?? Hmmm.... :mad: :mad: :mad:
Lecz katar i już.
Wszystkiie domowe i niedomowe sposoby.
- moczenie nóg w gorącej wodzie z solą
- picie malinowej herbaty
- jedzenie czosnku i cebuli w ilościach nieograniczonych
- wpuszczanie soli morskiej do nosa
- no i co tylko...odprężające chwile z mężem ...to podobno leczy wszystkie dolegliwości....

NO a jak sie nie da, trudno....sobót w roku jak mrówków. W końcu czym są imieniny? Dzis są jutro ich nie ma ;D ;D ;D

KALINA byle nie łączyć czosnku z przytulaniem ;)

ja biore oscillokocinum. Jak na razie katarek w normie, nie szaleje. Zobaczymy wieczorkiem

A ty wiesz że oscillococcinum to się z kaczki robi?
Leczysz sie kaczką. :laugh: :laugh: :laugh:
Forma rosołku mnie by bardziej odpowiadała...
A mnie nie przeszkadza czosnek w przytulaniu. Jak mój ślubny sie naje, to ja tez sie opechram jak dzika i oboje woniejemy cudnie, jest normal. Zreszta ja lubie czosnek.Ja bym go nawet z czosnkiem w zębach przytulała...w roboczym ubranku, w trocinach, w czym chcesz...na dywanie w przedpokoju.... ;D

i to z kaczki zarazonej grypącóz... jaki prezydent taka tarapia... tyle, ze terapia jest skuteczna ;D ;D

Ja mysle ze metoda wlasciwej sugestii osiagasz doskonale wyniki. masz sugestywna osobowosc. :D
No nic, wcinaj te kaczke , bedzie dobrze.
Klocki lego! Nienawidze klockow lego.

Dzis zakupiłam nareszcie dobra herbatę. Ostatnio w rozpaczy bezgotówkowej takie byle co kupiłam, trociny normalnie za 1,50 w kauflandzie 100 torebek. :laugh:
No ale pięcioosobowa rodzina...ale dzis wysupłałam ostatnie groszaki na angielski breakfast mieszanke za 9,90 ( tez nie szczyt smaku, ale nareszcie wiem, że herbate piję).
Juz druga szklaneczke sączę! Co za radość!

ja ostatnio odwiedzilam sklep z herbatami..... szecherezada..... poezja...... albo herbatka z platkami chabrów......

reklama
Do góry