reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Białystok i okolice

Żużaczku STO LAT DLA WITONIA!!!!!
A co do szkoły to zgadzam się z Kaliną, dowożenie to nienajlepszy pomysł, ale co do podstawówek połączonych z gimnazjum to też mam obiekcje. Sama pracuję w gimnazjum i wiem jakie dzieciaki można spotkać, makabra! No cóż dzięki Bogu są też takie z którymi jest o czym porozmawiać i czymkolwiek zainteresować. Popytam mężusia, on jest z Bielska może czegoś się dowie apropos dobrej podstawówki dla Twego Boguchy. Jak coś będę wiedziała to dam znać.
.png

reklama
N o boskie, boskie, cudo!
Czapkuje przed toba!
A moj nie chce lezec na brzuszku....piec minut i koniec lezenia.
Twoj Witon zawsze taki zafrasowany, powazny...wklej jakiegos usmiecha!

Witon dopiero od paru dni zaczął sie smiec do aparatu. Wczesniej zawsze oczy w słup stawiał ;D
zmianarozmiarudsc019397cc.jpg

Ty taka elegancka po domu chodzisz? Matko, ja dresowe spodnie...bluzka obsliniona przez malucha, pięc na dzien zmieniac trzeba....

kalina....taaaaaa... w krynolinie a mąż we fraku. To zdjatko zrobione zaraz po powrocie z masazu. W domu biegam w wyciagniętych bluzeczkavh na guziki, zeby było łatwiej cyce na czas zapodawac ;D i w spodniach które zaczynaja sie pruc na pupie ;D. Bluzeczki maja na prawym ramieniu niespieralne plamy po marchewce z której Witoń jednak postanowił "po czasie" zrezygnowac.

reklama
To tak jak ja! Uff, pocieszyłas mnie...a już myslałam, że czegos mi brakuje, jakiegoś, bo ja wiem, wdzięku, uroku osobistego, hm, hm...elegancji?
( A twój mąz ma frak? ) ;D
( No bo wiesz...do tych bokserek frak...mogloby byc interesująco...) ;D ;D ;D

Do góry