reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witajcie kochane!!!Dawno nie zagladalam na ten watek. Nawet nie wiem od czego zaczac :-) Zaleglosci raczej nie bede w stanie nadrobic z braku czasu, ale postaram sie byc teraz z Wami na biezaco :-) U mnie wiele sie wydarzylo...Po pierwsze mam tymczasowa "separacje" z ojcem mojej malej...Glupek, nie dorosl do bycia ojcem, a ja meczyc sie, prosic i blagac, zeby poswiecil troche czasu nam, nie mam zamiaru...Po drugie wrocilam do pracy w zeszlym tygodniu...Trudno bylo mi sie rozstac z Sara, ale na szczescie zajmuje sie nia moja mama, wiec wiem, ze jest w dobrych rekach. Niesamowite jak te Wasze dzieciaczki wyrosly (zdarzylam zerknac kilka stron wstecz)! Wszystkie sa niesamowicie ujmujace i zachwycajace! Postaram sie w najblizszym czasie wkleic nowe fotki Sarusi. Tymczasem sle Wam buziaki i wracam do pracy :-)

reklama
Hej Agnieszka272. Zagladaj do nas czesto. Ostatnimi czasy cos tu przycichlo... ale jest nas tu troszke z okolic bielska. Gorace caluski dla Dawidka. Napisz cos wiecej o sobie jesli mozesz.... no i powklejaj fotki.

Sandra co z fotkami :-)

A reszta dziewczyn co z wami... Juz sie wam znudzilo bielskie bb???

Agusia my jestesmy teraz troche zalatani sprowadzaniem wozka - gdzie najtaniej i najszybciej.
Dokanczamy pozadki poremontowe i odnawiamy zwiazek ktory tez baaardzo podupadl:(
Ale jak tylko wszystkos ie pouklada to znow bedziemy was czesto odwiedzac!!!!

Sandra wspolczuje...niestety wiem cos o tym co przezywasz...

Witaj Agnieszka272 Zaglądaj do nas często i napisz coś więcej o Was ;-)
Lilith powodzenia we wszystkich"remontach" w Twoim życiu.

Sandra
coś nie możemy się doczekać na te fotki Sarusi

Faktycznie coś tu cicho i to już od dłuższego czasu.

Pogoda dziś nie specjalna więc i spacer odpada. Choć mój Adaś nie nawidzi się ubierać i zanim wyjdę z ogrodu to z 15 minut muszę go uspakajać. Jak się nakręci to nie może przestać :zawstydzona/y: Ze spaniem też nie mamy ciekawie, bo śpi w ciągu dnia 5 razy po 15-20minut. Niewiele zdążę zrobić przez ten czas:no:

No to troszke Sary :-)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

reklama
Do góry