reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brandy powiem Ci ze na samiutkim poczatu ciazy poszłam na kase chorych do gin i tak mnie zbadała ze zaczelam krwawic-masakra!!! Moim zdaniem lepiej isc prywatnie...przez cała ciaze chodzilam raz na miesiac a pod koniec raz na 2,3 tyg-takze da sie przezyc, a przynajmniej trakuja cie normalnie:sorry:

reklama
Brandy, mysle dokladnie tak jak Jagoda :tak:Co prawda kasa idzie na te wizyty prywatne przez cala ciaze spora, ale w koncu chodzi tu o zdrowie nasze i naszych maluszkow :tak:
Dzwon do Kawulokowej i umow sie na wizyte i to jak najszybciej, skoro dostalas jeszcze zapalenia pecherza! :szok:Moze konieczny bedzie jakis antybiotyk!

Jagoda, ciesze sie, ze Blanusia juz lepiej dzisiaj :tak: Tak jak Ci wczoraj mowilysmy - albo Viburcol albo Nurofen (na Sare Viburcol nie dziala :-p).
Fabianek poszedl wczoraj do domu, Gabriel zasnal w wozka, a Sara jak zwykle pelna energii :laugh2: biegala (usiadlam moze na minute w sumie :-p) i zaczepiala malych Irlandczykow ;-):-)

Tika, na temat dr Stoleckiego slyszalam wiele pozytywnych opini :tak:
A Ty gdzie rodzilas? W Esculapie? Bo tak jakos kojarze :-)
Sandra ... dobrze kojarzysz :-).

Dr Stolecki jest świetny (on przyjmował również na kasę chorych) chodziłam do niego przez całą ciążę (po incydencie w BCM), ale chciałam rodzić w Esculapie :sorry: i w ostatnim miesiącu ciąży poszłam do dr Gajewskiego, który jeszcze wtedy w Esculapie przyjmował.

Przez przypadek jednak po porodzie na kontroli trafiłam na dr Kawulok i jestem nią zachwycona. Prawdziwy fachowiec z ludzkim podejsciem :tak::tak: ... i teraz też będę się do niej wybierać, bo już jakieś 10 miesięcy nie byłam u żadnego gina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

Sandra a możesz mi dać numer do dr. Kawulok?? Bo w poniedzialek pojde na badania i jak bede miala wyniki to chce juz z nimi tam pojechać... w sumie dziewczyny macie racje..warto zaplacic za wizyte, jezeli lekarz chce Twojego dobra i traktuje Cie jak czlowieka ... :tak: nie chce, żeby mojemu maluszkowi stala sie krzywda a tym bardziej nie chce go stracic !!! Muszę to załatwić jak najszybciej :tak:

... może to dobry pomysł .... i szybciej się zmobilizujemy ;-);-):-D:-D
Tika, to jak bedziesz sie wybierac to daj mi znac - moze zmusi mnie to do podniesienia sluchawki i umowienia sie na wizyte :-D:-D:-D;-);-);-) Bo ja tak z miesiaca na miesiac odkladam :zawstydzona/y::-p

Brandy, nie mam numeru do gabinetu do dr Kawulok, bo ja umawialam sie do Niej do Esculapa, wiec dzwonilam bezposrednio do rejestracji w Esculapie i mowilam, ze chcialabym sie umowic do dr Kawulok na wizyte :tak:
To numer do Esculapa:
(033) 8184685

Sandra dzieki za numer, jak tylko będę miała wyniki to odrazu tam dzwonię:tak::tak::tak:, bo to jest chore, żebym ja do tej pory nic nie wiedziała :no:
Znowu dzisiaj w pracy? Oni Cię wykończą :baffled:

reklama
Brandy, a Ty juz bylas na tych wszystkich badaniach? Moze lepiej, zebys najpierw sie umowila z Kawulokowa i ona juz Ci zleci jakie badania masz porobic :confused:
Ja znowu w pracy i dlatego mam troche czasu na BB ;-):-D Bo w domu przy Sarze nie jestem w stanie siedziec przy komputerze.

Do góry