reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatkabb, no ja niestety nie mam zielonego pojecia... Moze ktoras z mamus Ci pomoze.

Pozwole sobie jeszcze do Ciebie napisac na gg, bo dzisiaj musialam uciekac w zwiazku z praca :)

pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie informacje

reklama
Lilith, a nie wiesz czy w BB gdzie robia tego rodzaju USG. Ja chodze do dr Niemcewicza - podobno bardzo dobry z niego specjalista, wiec moze gdyby bylo cos nietak to dostalabym extra skierowanie na usg genetyczne? Jak myslisz? Kurde, robie sie przewrazliwiona :)

A Ty Lilith odpoczywaj i ciesz sie, ze juz za niedlugo maluszek bedzie z Toba! Przede mna jeszcze troszke czasu i mam nadzieje, ze lato nie bedzie upalne, bo nie wiem jak wytrzymam.

Agatka zadzwoń na Cyniarską to jest centrum pediatryczne numer 033 8164444
Z terminem to jest tak że dzwoniłam i jestem zapisana na 18 maja więc nie wiem jak będzie teraz
Zadzwoń i się dowiedz

ja nie wiem gdzie takie usg w bb! ja nie lubie tu lekarzy :( ponoc w Polimedzie maja super sprzet!!

a dzis przyszedl moj wozek!!!! ale sie ciesze!!!
93883741_1

oj juz chce na spacer!!! ale gora 4 tyg jeszcze!! damy rade!!!!:):)

Lilith, wozek fajniusi - nic tylko isc na spacerek :) No ale jeszcze troszke i juz bedziesz spacerowac.
pozdrawiam

LILITH pisze:
no tez juz sie nie moge doczekac!!! ale na szczescie sie doczekam i to najwazniejsze!!
Doczekasz się doczekasz :)
Ja sama nie moge się doczekać bo dopiero Niunie zaczynam werandować,do wózka opatulona na 10 minut przy otwartym balkonie i stopniowo co dzień minutek dokładać :)
Ehhhh ;)
A tutaj jak śpi ;)
15706292_d.jpg

Coś mnie zaciekawiło :)
15706295_d.jpg

reklama
Do góry