reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Wiecie co??
Czuję sie inaczej niż wtedy kiedy miałam 19 lat i byłam w pierwszej ciąży, wtedy nie zwracałam na wiele rzeczy uwagi a może poprostu nie miałam żadnych dolegliwości.... ale to chyba niemożliwe

Mimo upływających lat czuję sie wyglądam i zachowuję jak 25 letnia dziewczyna, to chyba najlepszy sposób na zachowanie młodości - duchem

Co do usg to ja nie bylam na 3d ale genetycznym w 21 tc :)
bylo super!! usg trwalo 40 min! tez zdjecia nagranie na plytke!! lekarka super!!!!! i sprzet tez!!!! tak dokladnie mala wybadala ze bylam w szoku! przeplywy itd serce pepowine no normalnie co sie dalo z ktorej strony sie dalo itd!!! fantastyczne!!
o to stronka! powiem ci ze to jedna z najlepszych babek od usg :)

http://www.echo.pron.pl/

a co do wieku to ja czuje sie staro:( choc irytuje mnie to jak sie na mnie gapia baby i na moj brzuszek! nie nosze obraczki i pewnie sobie mysla ze smarkula jakas i wpadla...heh:(

jak co to to moj numer gg 1408920!!!

a tak swoja droga zrobilo sie ladnie i mozna sie gdzies umowic:)

Lilith, a gdzie bylas na tym usg genetycznym?Mialas skierowanie czy cos czy sama od siebie poszlas? Tez bym sie wybrala tak dodatkowo oprocz zleconych :) Ile kosztowalo?

pozdrawiam i czekam na wiesci

U nas slonca brak - leje deszcz, zimno i nieprzyjemnie :(

Moze wiecie gdzie u nas mozna dobrze zrobic usg bioderek dziecku??? wiem ze w ultramedicu robia bardzo dobrze ale tam maja termin dopiero na lipiec <wow> ja potrzebuje juz,a w zasadzie za pare dni:(  i nie wiem gdzie dobrze robia na kase chorych.

Lilith czemu czujesz sie staro??:> koncowka ciazy Cie tak meczy strasznie??
co do spotkania to fajnie by bylo ale teraz starszanie leje:( i znowu pogoda jest okropna, a ja juz chce z Malutkim na spacerek a tu sie nie da :(

reklama
Sandra podalam stronke gdzie bylam!! ale zapisalams ie konkretnie do dr Wloch!!! poczytaj sobie dokladnie i popatrz!!! Nie pamietam doklandie ile placilam chyba 220 lub 240.ale nie jestem pewna pozatym to bylo juz jakis czas temu i ceny mogly sie zmienic:)a to jest w katowicach!

no meczy mnie troche bo jestem popuchnieta itd...i juz sie nie moge doczekac porodu...a no i jakos tak z buzi mnie postarzylo ale to chyba opd tej opuchlizny:)

Do góry