reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Lilith ja kupilam taki sam rodzaj wozka tylko kolor jest inny :) no ale ja mam chlopczyka. Agusiaaa zmobilizuje sie i wkleje cos za niedlugo,obiecuje. Juz tyle razy mial to zrobic ale jakos zawsze mi cos przeszkodzi.

Dziewczyny dzieki za wiadomosci o USG :laugh:
Lilith cudny wozek tez nad podobnym myslalam ale byl troche zaciezki :laugh: niewiem jak ten musze sprawdzic ;)
Kitka mala jest cudowna !!! Nic tlko przytulac i calowac :laugh: i jak tu dzieci nie rozpieszczac :laugh:

Duzo fajnych wozkow widzialam na allegro, ale narazie czekam z zakupem - nie chce zapeszac. Pewnie kupimy wozek na sam koniec.

A ja was normalnie zaskocze.....
Od dwoch miesiecy nastawialismy sie ze bedziemy miec dziewczynke, bo na usg wychodzilo na 100%....
a tu na dzisiejszym usg pokazaly sie jajuszka i bedziemy mieli synka....
Jestem normalnie w szoku.... teraz musze sie przestawic w mysleniu, bo bylam nastawiona na corunie....
Szok....

No to niezle JAJA ;) Natura czasami plata figla :)
Mnie ginekolog powiedzial na ostatnim USG, ze obstawia dziewczynke, ale dodal, ze w ciagu kilku tygodni z dziewczynki moze zrobic sie chlopczyk, wiec mamy sie nie nastawiac :) Ide na USG po swietach - jestem ciekawa czy potwierdza sie Jego slowa czy tez bedzie zaskoczenie :)

Agusia no to psikusa dzidzia wam zrobiła :laugh: A pryma aprylis jutro ;)
Ważne by dzidzia zdrowa była :)
Myśmy byli od początku na córcie nastawieni i na każde usg chodziłam jak a szpilkach zeby tylko ginek klejnocików nie znlazł ;D ;)

AGUSIAA to niezly numerek wam dzidzia wykrecila :laugh: :laugh: a co by to bylo jakbys sie przy porodzie dowiedziala ;) :laugh:

dziewczyny ja nadal w toku pracy!!! tyle roboty jeszcze ze nie wiem od czego zaczac:( az sie boje ze nie zdaze ...a gdzie tam z odpoczynkiem:( wazne ze pogoda juz tak apiekna si erobi!!!!
co do wozka to jestesmy bardzo zadowoleni bo tako za ciezki jak dla mnie i cena sporo sie rozni a jak pisalam jednak szkoda mi dawac ponad tysiac za wozek by pozniej przejsc na spacerowke za 600 zl:(
Kitka i masz racje juz sie nie moge doczekac ale jak juz mala zaczne werandowac to bedzie co innego:):)teraz sie zastanawiam i smieje ze w nocy z pustym wozkiem wyjdziemy by doklandie wyprobowac juz na drogach no i wywietrzyc bo strasznie smierdzi:(:( szczegolnie kola od gumy:(:(

reklama
Oj Lilith, zazdroszcze ze maluszke juz tuz tuz...No i te spacerki w perspektywie :)
A ja jeszcze musze przeczekac cala wiosne i prawie cale lato :)

Do góry