reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

hej! u nas na szczescie mala tez nadal w brzuszku!!i niech dzielnie czeka do czwartku najwczesniej choc wierze ze damy rady dotrzymac do soboty!
pogoda faktycznie tragiczna choc dzis juz cos lepiej!
Ja od jakis 3 dni cierpie baardzo bo okolo 21 zaczynaja mis ie straszne bole , nie wiem co to (wczesniej myslalam ze od malej jakies nerwy mi naciska) i smieje sie ze ja faktycznie nie poznam ze rodze:):)

Teraz sie bycze i nic nie robie:) w przeciwnienstwie do poprzednich 3 tyg nie staram sie nic wylowywac:)

Caluski dla dzieciaczkow!!!

Agusiaaaa nic sie nie martw!!! jeszcze nie dlugo!

reklama
No Lilith niedługo Twój Wielki dzień :) bycz się bycz poki możesz hehe buziaczki dla Ciebie i maleństwa, już niedługo je utulisz:)
cieplutkie pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamuś :)

Lilith,
moze wrecz przeciwnie - to Twoje byczenie wywola porod :)
Duzo zdrowka i kolejny raz powodzenia i szybkiego, bezbolesnego porodu!

Lilith no wlasnie... juz niedlugo...
Sandra dzis mija mi termin wg miesiaczki... jesli nie zaczne rodzic to w czwartek mam wizyte i sie okaze co dalej...
Jezeli chodzi o "przyspieszacze" to u nas ani seksik ani spacerki nie zadzialaly jak do tej pory...

Izabeloko bardzo Ci dziekuje!!! nawet nie wiesz jakie to mile jak sie wie ze ktos o Tobie pamieta!!!!!:):)

Agusiaaa bo te metody sa do niczego!!:):) lepiej sie uspokoic i poczekac :) teraz nacieszam sie mezyskiem poki jestesmy w 2 :)

No dziewczynki sio na porodówke :D Taka piękna pogoda tylko z wózkami na spacerek ;)
Trzymam kciuki za szybkie i łatwe porody ;)
Buziaczki od Oliwki dzisiaj idziemy na szczepienie mam nadzieje że nie będzie bardzo płakać :( Trzymać kciuki :laugh:
A po poludniu na dłuuuugi spacerek :D

Juz jestem po wizycie u gina...
Jutro jedziemy do szpitalal na wywolanie. Mamy tam byc ok 8:00. Chciala mnie w sumie poslac w poniedzialek ale w poniedzialek nie ma mojego meza w domku a chcemy razem rodzic.... takze jedziemy jutro.... Dzidzia jest juz bardzo nisko, a wg usg to juz 1,5 tygodnia po terminie...
Trzymajcie za nas kciuki...

Kitka poslucham ciebie i sie wlasnie wybieram na spacerek....

Agusiaaa, trzymam kciuki z calej sily! Bedzie dobrze! Niesamowite, ze jutro o tej porze bedziesz juz miec maluszka przy sobie! Obys miala jak najszybszy i najmniej bolesny porod!
Bedziemy czekac z niecierpliwoscia na wiadomosci!!!!

reklama
Skopiowalam z majowek:(:(:( mam zbyt wielkiego dola by pisac:(

jestem...
no i jestem zalamana nawet sie nie rozpisuje...na KTG brak skurczy...choc czasem sie stawiala macica to sukces bo wkoncu cos sie zaczyna dziac:(
Mala tez zeszla do kanalu ale jeszcze nie calkowicie...ale ta moja szyja nieszczesna:( normalnie wyc mis ie chce caly czas:(
Szyja nadal zamknieta calkowicie i twarda! wyglada jakby jej spokojnie 2 tyg brakowalo:( (a pisalam wam w 36 tyg ze wygladala na 30 tc) wywolywac nie mozna skoro jest w takim stanie bo to nic a nic nie da...wiec w sobote tez nic z tego:(
W poniedzialek nsatepne KTG i potem wizyta u niego z USG itd.Moze byc problem z wielkoscia dzidzia:( W pozniedzialek jak co to zdecydujemy ale tak czy siak w srode ide do szpitala i beda dawac jakies zastrzyki itd bo takie wywolanie jak szyja sie nie zmieni nic a nic nie dadza:(

Jestem zalamana...powaznie....ide sie objesc lodami:(

Agusiaaa bardzo sie ciesze i trzymam mocno kciuki!!!
Mi juz kazal liczyc ruchy wytlumaczyl fajnie co i jak...oh....

Do góry