reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Lilith Agusiaaa ja takze trzymam za Was kciuki obyscie szybciutko do nas wrocily....cale i zdrowe, oczywisice juz z Maluszkami :D odezwijcie sie jak tylko wrocicie :)

Pozdrawaim goraco

reklama
hej hej!!!!jesli pozwolicie to skopiuje co pisalam na majowkach:

A wiec wczoraj pojechalam na to KTG(myslalam ze nie dojade bo bylo tak goraco i tak strasznie mnie znow boalalo-aha te bole na ktore sie skazre to jaks ie okazalo sa skurcze.....tylko strasznie to boli az sie oddychac nie da:( - i smiac mi sie chce bo mowilam ze nie poznam). Na KTG okazalo sie ze faktycznie zapis nawet dosc ladny jesli chodzi o skurcze ale taki swiadczacy o tym ze sie wszystko dopiero ropzpracowywyuje! dodam ze ja wtedy ani jednego nie poczulam i az bylam w szoku:)
Wogole te KTg sa jakies do du... bo to pokazuje i tak jakie sie ma skurcze w danej chwili a nie np te najmocniejsze itd! I to jest tak ze przyjezdzasz bo wydaje ci sie ze rodzisz a tu skurcze slabna mowia ci ze za slabe a po 2 godz znow przyjezdzasz i nagle rodzic mozesz:(

No ale pisz dalej:
potem do ordynatora na wizyte wiec zas przez miasto itd.nie czekalam az tak dlugo bo tylko z 2 godz na wejscie:)
Mala wazy 3400 i juz praktycznie nie przybiera nic na wadze.(50 g od ostatnije wizyty)ja na szczescie tez nic nie przybieram:)Wody jeszcze moga byc iloscia.A co do mojej szyjki...zmiekla i chyba sie skrocila ale nie wiem wkoncu czy mam jakies rozwarcie czy nie...ale badanie bolalo troche (ja sie wogole boje takich badan) a potem dostalam plamienie...ale czytalam ze pisalyscie ze i wy tak mialyscie wiec sie nie martwie (wsumie jeszcze poplamiam troszke).
Naskarzylam sie za wszystkie czasy i jak sie okazalo to co mis ie dzieje (lacznie z tymi bolami co myslalam ze to od malej) to sa takie symptomy ze juz sie cos zaczyna dziac i mam skurcze.i faktycznie pozniej dopiero do mnie dotarlo ze jak jest skurcz to to ma jakby taki szczytowy moment a ja oczywiscie nie poznalam:)
Pozniej cala droge wracalam na skurczach, w domu tez mialam ale na szczescie na noc sie uspokoilo...ale dziwne jest to ze jak mam skurcze to macica mis ie nie stawia....-co o tym sadzicie?
Znow jak ich nie mam(lub wydaje mis ie ze nie mam)to sie stawia:)

W KAZDYM RAZIE UMOWIONA JESTEM TAK:

CZWARTEK 8-9 SZPITAL I ODRAZU WYWOLANIE KROPLOWKA JEDNAK A JAK NIE DA TO ZADNEGO REZULTATU NIE CZEKAJA I TNA W PIATEK!!!! TAK WIEC NASZ SKARB NAJPOZNIEJ BEDZIE Z NAMI W PIATEK!!!
Gin mowil ze moze sie uda w czwartek szczegolnie ze jednka mam te skurcze wkoncu i cos sie posuwa ale juz niczyms ie nie przejmuje bo jak co do piatku wyczekam!!!!!!
Bardzo sie ciesze!!!!

Nie napisalam wam wczoraj co i jak bo nie bylam w stanie:( czulams ie okropnie...ale dzis sie ciesze ze wkoncu moge sie pochwalic!!!!
tak wiec w czwatek bedzie pare dzieciatek:)
wiem ze jeszcze troszke czasu jest ale prosze trzymajcie kciuki by bylo wszystko oki!!!!!!

troszke tego jest:):) i dlatego nie chcialo mnis ie pisac:) bardzo sie ciesze bo zawsze jak co to do piatku jakos wytrzymam!!

Lilith kochana! No w koncu! Bardzo sie ciesze! Jeszcze max 3 dni i maluszke bedzie z Wami! Cudownie! Na pewno wszystko potoczy sie szybko i nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz tulic dzidziusia! :)

Pozdrawiam mocno, sciskam i trzymam kciuki!!!!!

LILITH jak ci podłączą kroplówke to raz dwa urodzisz :)
Ja tak miałam przy lekkich skórczach bo miałam małe rozwarcie a po podłączeniu po 6 godzinch Oliwka była z nami ;)
Więc trzymaj się dzielnie i słuchaj się położenej i lekarza bo oni wiedzą co robią ;)I dzidzia szybko wyjdzie na świat
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kittka no ja wlasnie slyszalam ze to nie zawsze jest tak latwo i czesto to nic nie daje!!!
dlatego jak cos to piatek cc.
widze ze co kobitka to inaczej ta kroplowka dziala...ale wazne ze to i tak tylko kilka dni!

LILITH trzymaj sie cieplo wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki za Ciebie i malenka.Wszystko bedzie dobrze nie martw sie.

A ja musze sie pochwalic.......... moj Igorek ma pierwszego zabka :D i juz widac drugiego :D troche wczesnie (Igor ma 3 miesiace i 1 tydzien) ale coz widocznie tak ma byc. Tylko jak teraz mnie ugryzie w cyca to chyba zwarjuje....bolalo kiedy zaciskal dziaselka... a teraz ...nawet nie chce myslec:p

Pozdrawiam goraco i trzymam za wszystkie kciuki :)

Lilith, kolejny raz: POWODZENIA!! Ale to tylko 1 dzien jeszcze...

Agatka, gratuluje Igorkowi pierwszego zabka! Ale teraz rzeczywiscie moze troszke bolec jak sie dobierze do Twojego cyca ;)

Agatko ja tez gratuluje Igorkowi 1 zabka!!! no i 2 juz w drodze hihi :):)
A ja juz nie moge sie doczekac jak jutro pojade do szpitala mimo iz takj strasznie nie cierpie szpitali i nie da sie ukryc boje sie:(

Powodzenia LILITH już niedługo nacieszysz się maleńką.
A Igorkowi gratuluję pierwszego (no i drugiego) ząbka.

reklama
Lilith, wierze, ze sie boisz (ja bym pewnie padla...), ale bedzie dobrze i moze juz jutro bedziesz tulic maluszka do siebie!

Do góry