reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Gadget, swiat jest strasznie maly! Gratuluje Emilki!

A nie chcieli Agusi zrobic ciecia, zeby odrazu wydostac maluszka na zewnatrz?? Biedna...Tyle czasu juz lezy w tym szpitalu...a tu ciagle nic...

reklama
GRATULACJE EMILKI!!!!!!!!!!!!!! a kurcze Sandra masz racje mogli by zrobic cc i nie meczyc Agusii, kurcze mam nadzieje ze juz niedlugo sie tu pojawi z wiadomoscie ze ma juz Maluszka przy sobie!

Gadget GRATULACJE DZIDZI !!! szybiutko nam tu zdjadka przysylaj ;D
A co dziewczyny jeszcze nic ! Ojejciu ale sie biduke namecza :p Mam nadzieje ze juz po wszystkim !! ;D i dzidzie sa przy mamusiach ;D

Gadget gratuluje :)Niech dzidzia rośnie zdrowo :)
Mam nadzieje że bobasy po drugiej stronie brzuszka już są ;) Dziewczyny dajcie szybko znać jak porody :D

JESZCZE NIC :) DZIEWCZYMY MAM NADZIEJE ZE TO TYLKO DZIDZIE I BRAK CZASU NO I WIZYTY DOMOWE NIE DAJA WAM DOJSC DO KOMPA :laugh: A DZIDZIE ZDROWE JAK RYDZE :laugh:
ALE DAJCIE JUZ ZNAC BO SIE WYKONCZYMY PSYCHICZNIE !!!!

Na Majówkach dziewczynny pisały, że LILITH jeszcze 2 w 1. Oj biedna tyle czasu po terminie a mieli jej cc robić.

Dziewczyny co z wami nie chcą was z porodówki wypuscić????? ::)
Za długo to trwa........
A my dzisiaj idziemy na usg bioderek :) I pewnie skończy się pieluchowanie bo mała fika zgrabnie nóżkami ;D
Miłego dzionka i sio na spcerki bo tata łądna pogoda ;D

Cytat z majówek:
A+J+A napisała:

DZIEWCZYNY LILITH URODZILA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisala, ze urodzila w koncu przez cc, bo na 8 cm rozwarcia akcja sie znow zatrzymala. Urodzila chyba o 17.25 (sama napisala, ze chyba). Patrycja pisze jeszcze, ze jest padnieta, a mala cudna - wazy 3300 i ma 53 cm.

Super, w koncu sie doczekala bidulka!! Tyle sie nacierpiala!! Tyle czasu i tyle emocji ja to kosztowalo!!
LILITH, NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!

Kitka, powodzenia na dzisiejszym USG. Na pewno malutka bedzie miec wszystko w porzadeczku z bioderkami!

POzdrawiam

reklama
Do góry