reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Lilith, biedaczku! Wspolczuje bardzo! Twojemu maluszkowi chyba jest za dobrze u ciebie w brzuszku, ze tak niechetnie pcha sie na ten swiat!
Czemu moze byc problem z wielkoscia dzidzi? A nie mogliby zrobic cesarki czy chcesz rodzic naturalnie?
POWODZENIA LILITH i duzoooooooooooooo zdrowka!

reklama
LILITH trzymaj się kobitko,będzie dobrze :) Dzidzia lada dzień wyjdzie i bedziesz najszczęśliwsza na świecie :)
W końcu zrozumie że mama czeka na nią po drugiej stronie brzuszka ;)

LILITH - wszystkie trzymamy kciuki za malutką i za Twój bezbolesny poród,

Odzywaj sie jak cos sie będzie dzialo żebyśmy były na bierząco!!!

Powodzenia LILITH.A tak trochę na pocieszenie byłam dziś u gin, rozmawiamy na temat terminu a ona do mnie że mam się nie martwić bo wszystko jest OK ale widziała takie przypadki, że babka rano na kontroli zero objawów jak u cibie, a wieczorem już maluszka miała przy sobie. Tak więc może i tobie się uda. Trzymamy kciuki.

Pysia u mnie to jedynie moga wody odejsc bo szyja nie moze sie tak szybko rozejsc:(
Dziekuje wam bardzo ze o mnie myslicie! ja mam jeszcze wiekszego dola niz wczoraji dzis od rana chodze zas po schodach i sprzatam itd...a przeciez przez ostatnie 3 tyg nic to nie pomoglo:(:( juz poprostu nie wiem co mam ze soba zrobic:(
Sandra jak ja bylam w 38 tc to mala miala glowke jak na 41!! no i wazy teraz z jakies 3.5 kg....

ja sie poprostu boje ze to trzeba bedzie wywolywac takimi zastrzykami i to wtedy moze trwac nawet kilka dni:(:( straszne:(
No chyba ze sie okaze ze mala za duza to CC ...

Jej strasznie mi smutno:(:(

Lilith kochana! Wszystko bedzie dobrze! Musi byc - nie ma innego wyjscia! Mala rzeczywiscie moze byc calkiem spora, ale pewnie lekarze beda wiedzieli co robic, zeby bylo jak najlepiej!
TRZYMAM KCIUKI Z CALEJ SILY!!

Ciekawe jak tam AGUSIAAA?? Jak Jej poszlo?? I czy maluszek jest juz z nia??

AGUSIAAA pewnie już tuli szkraba :)
A co się dzieje z kallusią? ::)Bo dawnooooooooo jej nie było
LILITH trzymamy kciuki za Ciebie ;)Będzie dobrze ;)

Czesc Dziewczyny;)
Wczoraj sie dowiedizalam ze Agusiaaa jest w szpitalu i jeszcze nie urodzila..... biedactwo pewnie ja tam mecza:( Mam tylko nadzieje ze na patologii Jej nie polozyli bo to jest okropne dla psychiki.
Lilith a jak tam Twoje Malenstwo???

Jeszcze nie urodziła? :(
Oby wszystko było dobrze
Trzymam kciuki żeby maleństwo szybko i łatwo przyszło na świat :)

reklama
Dalej nie urodzila?? O kurcze...Biedna! Przeciez to juz kilka dni...

Ciekawe jak Lilith??[/b

TRZYMAM KCIUKI!

Do góry