reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Czesc Dziewczynki :)

Dlugo mnie tu nie bylo..... ale uporczywie szukalam pracy, az w koncu znalazlam:D zaczynam 6.06 i juz mi serducho sciska jak tego mojego Malutiego Igorka zostaiwe z opiekunka:( jakos bede musiala to przetwrac:( na poczatku bedzie najgorzej ale mam nadzieje, ze przyzwyczaje sie do tego szybko.

Jak tam wasze brzuszki i Malenstwa???Pozdrawiam Was goraco

reklama
Hej Agatko!
Ciesze sie, ze znalazlas w koncu prace! U siebie czy w BB?
Na poczatku na pewno bedzie Ci trudno zostawic Igorka z opiekunka, ale mysle, ze z dnia na dzien bedzie lepiej.

Moja mala rozciaga sie i mam wrazenie, ze juz nie mam wiecej miejsca w brzuchu :) A tu jeszcze prawie 3 mies.
Sciskam!

Agatka super że znalazłaś prace :) Ciesze się
Sandra mała rozciaga się tak jak moja była w brzuszku ;) A teraz to jeszcze bardziej :D
A tu troche nas :wink:
O co chodzi?
16454915_d.jpg

dobry kciuk #-o
16454916_d.jpg

16454917_d.jpg

Tylko owieczek brak :lol:
16454918_d.jpg

Ziewanie w całej okazałości :wink: Nuda na zakupach
16454919_d.jpg

A tak głowke dzwigam :D
16454921_d.jpg

W całej okazałości :wink:
16454920_d.jpg

Kitka, z tej Twojej Oliwki jest niesamowita slodziacha! Normalnie kochana taka! :) I te policha! Superkowa!

Ja tez juz chce!!! ;) ;)

Nie złe ma te pucki :D Takei w sam raz do schrupania ;)
Sandra już nie całe 3 miesiące i będziesz ze swoim maleństwem :) I będziemy trzymać kciuki za szybki poród ;)
Miłego dzionka

Na dobra sprawe, w sumie za 10 tyg. moglabym urodzic...:)

Coraz bardziej zaczynam sie bac...Straszne...Nie wyobrazam sobie tego porodu...Wiem, ze jest jeszcze troche czasu, ale naprawde im blizej tym coraz bardziej sie boje :)

Sandra nie ma się co bać :) Najważniejsze jest optymistyczne nastawienie do porodu :)No i dużio ruchu bo to działa dobrze na miednice i bioderka ;) Ja do samego końca na nogach byłam a podczas porodu też ;) Tzn. na piłce siedziałam ;) Ale w sumie w ruchu byłam i dopiero pod koniec na kozetke wylazłam :)

reklama
Super!:) Że też ja nie mam tak dokładnej fotki :(
A teraz żałuje że test wyrzuciłam jak sprawdzałam czy jestem w ciazy ;) Została tylko opaska z rączki ze szpitala :)

Do góry