reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kallusia ale z ciebie laska... no i brzusio taki fajowy... az tesknie za moim...
Kitka czekamy na fotki Oliwki... Olek tez czesto cyca na tym upale ale daje mu tez herbatke rumiankowa...

reklama
kallusia brzusio śliczny i zgrabniutki ;) A jaka tam foczka ;) Zdaje Ci się a tatuś niech się nacieszy dzidzią w brzuszku bo mój to często przykładał ucho do brzuszka i nie raz dostawał w niego kopniaka :D

Takaaaaaaaaaaaaka duża jestem :D
16801619_d.jpg

Celowała kciukiem do buzi :D
16801621_d.jpg

Tak śpie ;)
16865577_d.jpg

I w wózku
17034495_d.jpg

17034493_d.jpg

Mój kciuk :p
17034494_d.jpg

Dziewczyny patrzac na wasze skarby to sobie tak mysle ze baby to powinny miec takie okienka w brzuchu zebysmy mogly wyciagac sobie maze malenstwa i poprzytulac i posciskac :laugh: bo jak patrze na wasze skarby to az musze sobie chociaz poduche posciskac :laugh: takie slotkie :laugh:

Agusiaaa Oliwka szybciej zasypia z pieluszką ;) kallusia najlepiej na zamek żeby był brzuszek :D byłoby lepiej ;) A narazie zamiast podusi polecam misia pluszowego :D:D:D ;)

kitus nie jest z nimi az tak zle ;) ale tak bardzo chcialabym posciskac moja pesteczke mmmmm :) dobrze ze nie chodzimy w ciazy jak slonice 2 lata :laugh:

reklama
Łoooo matko dwa lata :p Ehehehehe nie dałabym rady ;D A Oliwcia cośchora jest :( Katarek jakiś ma,troszke pokasłuje nie ma gorączki ale na szczęście ma humorek :) I na 13 idziemy do lekarza.Ehhhh........

Do góry