reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kallusia pisze:
dobrze ze nie chodzimy w ciazy jak slonice 2 lata :laugh:
To bylaby masakra! :) Ja juz chcialabym zeby byl koniec 9. miesiaca, a co dopiero 2 lata! :)

kitkabb pisze:
Oliwcia cośchora jest :( Katarek jakiś ma,troszke pokasłuje nie ma gorączki ale na szczęście ma humorek :) I na 13 idziemy do lekarza.Ehhhh........
Bidulka! Duzo zdroweczka od ciotki sandry ;) I powodzenia u lekarza! Badz dzielna malenka :)

Ja dzisiaj przedostatni raz w pracy. Ruch duzy, nogi wchodza mi do dupki, krzyze bola jak cholera i odliczam juz tylko godziny do konca...

reklama
Sandra to teraz tylko leżeć do góry kołami ;)
Na szczęście to nic groznego :) Mam tylko jej nosek solą fizjologiczną zakrapiać jakieś kropelkli do gordziołka kazał kupić
Wolałam huhać na zimne i przejść się do pediatry :) A upał na oknem niemiłosierny :/ Niech ktoś włączy klime!!!!!!!!!
Ahaaaaaaa............a mała waży 7600 :laugh: 8)

Moja Olunia za to dziś baaaardzo marudna. Wczoraj dzionek ładnie przespała a dziś nijak nie chce. Tylko by na rękach u mamy siedziała, ale w jednej pozycji długo się nie da bo też nie pasuje. A jak już uda się zasnąć to wierci się postękuje, miejsca nie może sobie dziś znaleść.

Pysia nie dziwie się bo ciepło dzisiaj strasznie :( Oliwka też troszke marudna ale teraz właśnie śpi bo zasnęła przy cycu
Ehhh........mogłoby się o jakieś 5 stopni ochłodzić :p

Gdzie robiłaś. Bo strasznie długie są terminy i dlatego pytam gdzie robiłyście. Ja mam termin dopiro na wrzesień.

Ja chodze do Pediatrycznego Centrum Zabiegowego na Cyniarskiej
Tu masz stronke ;) http://www.pczbielsko.pl/
Dzwoniąc końcem marca zapisała mnie na 18 maja więc ponad półtorej miesiąca musiałam czekać
Nie mówiąc już o tym jak dzwoniłam do tej przychodni koło kościoła w Białej to chciała mnie na czerwiec zapisać :p

reklama
Witam Was kochane!

U mnie ok. Mam juz L4, wiec siedze w domku i staram sie jak najbardziej obijac ;) ale non stop wypada mi jakies zajecie...

Zdecydowalam sie na porod w Esculapie. Jestem juz po wizycie u anestezjologa. Mam nadzieje, ze w praktyce bedzie rownie dobrze jak wyglada to w teorii :)
Najpozniej 25-go sierpnia mala bedzie na swiecie - termin mam na 23-go i jak do tego czasu nie urodze, to 25-go na 7:30 rano jade na wywolanie :)
Juz nie moge sie doczekac!

Milej sobotki Wam zycze! Ucalujcie dzieciaczki od ciotki :)

Do góry