reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Oskarek śliczności :-)
Agnieszka zamelduj się co i jak u Ciebie ;-)
LILITH Judytka tak wczas próbuje siadać?Nie za wcześnie ;-) Oliwka już coraz lepiej porusza się po podłodze :-D Teraz może targać gacie bo kupiłam za 7 zł w Tesco jeansy i może zasuwać :laugh2: Panele mamy w domu ale zawsze będzie jakoś cieplej w kolanka
A pogoda nie za bardzo :baffled: Ehhh.........

reklama
Hej!!!
pogoda fatalna , a zapowiadali piękny weekend- chyba jednak prognozy się pomyliły:dry:
My od wczoraj na maxa grzaliśmy bo Oskarek coś złapał mały katarek i nie chce żeby przerodziło się w coś poważniejszego.
Ogólnie to mam remont w firmie i wczoraj do 23.00 zasuwałam ze sprzątaniem na szczęście Oskarek został z moją mamą .

Pozdrawiam Was w tą niezbyt ciepłą niedziele:-)

Dużo zdrówka dla Oskarka :-)
A tu troche nas ;-)
18881914_d.jpg

18982875_d.jpg

19025727_d.jpg

19025725_d.jpg

19025728_d.jpg

Witam dziewczyny, jakoś udało mi sie trafic do Was na forum, nigdzie nie mogę znaleźć sobie miejsca, no może poza jednym ;) mieszkam jakieś 35km od Bielska, mam na imię Aśka i jestem mamą Oliwii która przyszła na świat 17.10.2005r, mam nadzieje, że dacie mi sie bliżej poznac i przyjmiecie zgubę z otwartymi ramionami ;)

Witaj Joasia :-) Mamy córki imienniczki :-D Zaglądaj do nasz częściej i pisz dużoooooo :-)
I STO LAT DLA OLIWKI
221104051820.jpg
z okazji urodzinek ;-)

A skąd dokładnie jesteś?
Miłego dzionka w ten zimny dzień życze ;-)

Melduję sie 2w1 - Kituś dzis śluzik zabarwiony krwią :-):-) więc może coś się ruszyo - spacerki i dzuszonki w sobotę i niedzielę może pomogły - dziś idę do apteki po herbatkę z liści malin...

Asiu zaglądaj do nas jeśli tylko będziesz mogła :-D:-D
Ja mam termin na 17.10 może będziemy miałay maluszki z tego samoego dnia?

Hej Kochane, jestem z Oświęcimia-to przecież żadna tajemnica :) mała frekwencja wątku :( hmmm Oli juz dzięikuje nowym znajomym za życzenia :) bardzo miło mnie przywitłyście, az człowiek sie lepiej czuje bo wiecie..tak wkupic się w całość grupy to ciężko jest trochę.... co u nas, a może na początek cos o mnie więcej ...mam 23 lata, zaczełam studia uzupełniające magisterskie, męzus tez jest :) jest zawodowym strażakiem ...a ja mam zapalenie oskrzeli, drugie w przeciągu trzech tygodni;/ zmykam szykowac jakies ciasto odezwę się dzis jeszcze napewno, to skrobne cos więcje.

Witaj Joasia!!! milo ze do nas dolaczylas!!! i nic sie niemartw :)
Gratuluje coreczki8! moja Judi tez urodzila sie 17 ale maja :)

Kitka ale Oliwcia sliczna!!!!wiesz wczoraj pierwszy raz sama siadla z raczek (4 razy) a dzis juz przy pomocy lozeczka:) takj wiec napewno sama juz chce:) a jak mamusia posadzi to juz coraz dluzej usiedzi trzymajac przed soba tylko jedna raczke bo druga juz sie bawi...
za to mam smutki bo przestala chodzic na kolanach i skacze teraz jak zabka:(:(
a pow czy jak dajecie swoim dziecia paluszki bys ie same dzwigly do siadu to jak siada to tak zostaja? bo moja odrazu sie odbija na nogi i za chiny nie chce juzsiasc i tak stoi:(:( troche mnie to martwi bo mimo iz sama ustoi nie potrzymywana to wiem ze na to za wczesnie:(ale jak z nia cwiczyc ( traktuje to jako zabawe wiec baaardzo jej sie podoba) skoro to moze byc za wczesnie? co prawda wyczytalam kiedys na enfamilu ze tak wlansie powinnam sie z nia juz bawic...mam teraz metlik w glowie bo kazdy mowi cos innego a ja myslalam ze to jest tak ze jak dziecko samo chce to moze....

Widać ze Judi ma siłe ;) Ale ja bym jej tak wczas nie pozwalała wstawać.Jak Oliwka leży podam jej moje paluszki to się łapnie i siądzie ale do wstawania jakoś się nie spieszy ;-) No chyba że trzyma się ją pod paszki i chce na kolana posadzic to skubana na nogi i się odbija :laugh2:

reklama
Czesc Dziewczynki :-)

Troszke sie nie odzywalam bo mi forum nie chcialo hasla przyjac:baffled:

Joasiu witaj , pisz co u Ciebie i koneicznie zamieszczaj zdjecia swojego skarbu :tak:.

Lilith chodzisz na spacerki? teraz zimno troche, ja jestem kolo 11 w parku, wiec moze sie spotkamy.
A spotkanie odbylo sie czy nie? Ja niestety nie moglam byc, pisalam o tym Zielonej. Moj maz pracuje do 16 i do pracy potrzebuje samochodu.

Kochane poradzcie cos na zabkowanie. Jutro ide z mlodym do lekarza, bo tak placze w domu ze ciezko sluchac, az sie serce kraje. Zaczal mi przygryzac piersi, probuje grysc paluszki swoje i wszystko wkolo. Od paru dni popoludniami dostaje takiego szalu ze placze przez 2 godziny non stop. Smaruje Calgelem i Dentinoxem, ma gryzaki zwykle i z lodowki, mrozona pieluche i nic nie pomaga. Probowalam Viburcol, ale nic nie pomagaja (zreszta jak to homeopatia- moga ale nie musza). Uspokaja sie dopiero po podaniu panadolu. No ale ile mozna, wolalabym mu tego nie aplikowac ciagle:-( Tak mi go szkoda. Moze lekarz zaleci cos innego jeszcze. Z tego co widze ida mu czworki.

Agnieszka18 myslami jestesmy wszystkie z Toba, mam nadzieje ze jak sie zacznie to bedziesz czula nasze wsparcie. Odezwij sie jak sie czujesz, bo wszystkie jestesmy ciekawe i moocno trzymamy kciuki:wink:

Pozdrawiam wszystkie Foremki :rofl2:

Do góry