reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej Dziewczyny

Przepraszam że tak dawno nie pisałam, ale Radziu był ostatnio tak zajmujący że na nic nie miałam czasu.

Bernadka1234 powodzenia w nauce jazdy. Ja na początku nienawidziłam jeździc, ale jak musiałam sama dojeżdżać do pracy to tak mi się to spodobało!!! Uwielbiam siedzieć za kółkiem, czego i Tobie życzę. Pochwal się prawkiem!

Dziewczyny Alunia, Sara i Adaś jak aniołeczki. :tak:
Już zapomniałam jaki Radzio był malutki, dopiero jak się zdjęcia przegląda to widać różnicę.
Agusia Oluś ma śliczne ząbki i jak dużo. My nadal jesteśmy bezzębni hihihi.:-D

Agnieszka18
bardzo Ci współczuję z tym zapaleniem piersi.
U mnie niewiele brakowało do zapalenia i to kilka razy. Miałam straszne nawały i zastoje pokarmu.
Polecam Ci karmienie w różnych pozycjach. Zależy gdzie jest zastój, karm spod pachy, układaj dziecko pupa przy swojej głowie (ta pozycja jest rewelacyjna jak jest zastój na górze piersi). I jak najczęściej przystawiaj Alunię.
Wiem że ból jest potworny, życzę Ci wytrwałosci i szybkiego powrotu do zdrowia. Ja przy mocnych zastojach stosowałam kapturki silikonowe, mały wtedy równomiernie ssał wszystkie kanaliki, a poza tym jak miałam nawał to łatwiej mu było uchwycić pierś. Gdybyś potrzebowała pomocy albo chciała o coś zapytać to pisz, trochę przeszłam z tym karmieniem, więc jak tylko bedę w stanie to pomogę.
Oliwce życzę uwolnienia się od katarku. Cóż teraz jest smarkata ale pociągająca :-)
Zielona Oskarek śliczności, ma rewelacyjne włoski, taki rozczochrany.

A tutaj troszkę aktualnych zdjęć:

Z mamą
84d44e7c49cd32ede584d8b3f0b9de07,10,19,0.jpg

A tutaj ćwiczymy przewracanie z brzuszka na plecki

f672b39f1bcd6864f3228d72cf465fb3,10,19,0.jpg

Z ukochaną kaczusią:-)
8f26f8da9a49b0910484ca1ba5bb0fd9,10,19,0.jpg

U Taty na kolankach
663590c97edffd23a6eebe665cfd22ad,10,19,0.jpg

Samoloooooocik!!!

9ecf47d1c841c409ccc41256ab562567,10,19,0.jpg

A tutaj udaję że stoję ;-)

7d29d498d9da2dcc2442033a7f7f56d3,10,19,0.jpg

Pozdrawiamy Wszystkich bardzo serdecznie

Marzena i Raduś

reklama
witajcie
no jasne ze sie pochwale prawkiem
Zdjecia z wczorajszego obidku
324d39cc6e1d9e3a6180b0a3a9b3526e,10,19,0.jpg
http://foto.m.onet.pl/_m/b066ed915ad0b14331e68d9c0279c570,10,19,0.jpg[/img]
Hihi a co nieszlo wsadzic to wcisla do buzi
bbd72ca3d69ec9e1641e649022052907,10,19,0.jpg

A to zdjecie zatytuowalam-mamuska koniec sesji
2b999892c29b0233fa2c1776f59e9929,10,19,0.jpg

A tak na koniec obiadu wygladała Natalka
2c8c384fdd7ac68b259d5ec57381c954,10,19,0.jpg

No Natalka uwielbia spagetti ale zawsze sie to kaczy ze wszystko jest brudne hehe
No ide ja polozyc spac i jakis obiad zrobic no i oczywiscie posprzatac bo dzis na wyklady :-D
Pa trzymcie sie cieplutko buziaki

MARZENKA - bardzo wielkie dzięki za wszytskie rady

Jest już dobrze, kuracja antybiotykowa zadziałała i karmię dalej :happy::happy: W czasie brania antybiotyku pokarmu było mniej i dokarmiałam małą ale dzis już nie jest to potrzebne - pokarmu jest w sam raz.

Jeśli tylko będę miała jakieś pytanie lub problemiki to "wale jak w dym" do Ciebie

Hej dziewczyny !!!!
WPadłam żeby zobaczyć co u was i zaraz zmykam prasować bo troszke prania się nazbierało :tak:

Marzenko - ale Radzio już duży :-) Przystojniaczek z niego :-)

Bernadko - ale słodka twoja mała!!!!!!I jak ślicznie wcina spagetti :-)
Mój jak narazie słoiczki i jak mu zrobiłam domową zupke to mu nie smakowało :-( Czyżby to już było słoiczkowe uzależnienie:confused:

Agnieszko - ciesze się że już lepiej ;-)

Lilith- a ty gdzie się podziewasz :-D w taką pogode to jedynie można w domu siedzieć , szkoda że już się skończyły słoneczne dni :sick:

Dzieciaczki cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Bernadka, mam pytanko - kiedy przebijalas uszy malutkiej??? :-)

Ale naprawde, dzieciaczki wszystkie urocze! I jak szybko rosna i sie zmieniaja!

Dziewczynki muszę się pochwalić- mamy pierwsze Zęby!!!! Jedynki na dole dzisiaj się przebiły.
Natalka tak słodko wcina ten makaron. Świetnie że tak sama pałaszuje, najważniejsze że Jej smakuje, a ubranko się wypierze. Aż miło popatrzeć.:-)

Zielona my z Lilith razem biegamy na spacery niezależnie od pogody. Niech się maluchy hartują. Tylko czasem trochę zmokniemy:tak: Szczególnie Lilith bo jej kurtka nasiąka.
Radziu uwielbia zupki i domowe i ze słoiczka. Domowe bardzo mu smakują ziemniaczki, marchewka, ziemniaczek marchewka, brokuł, ziemniaczek buraczek, i ziemniaczek buraczek brokuł.
Jest karmiony piersią wiec zupkę dostaje jako deserek. Na ogół zje 40-60ml zupki i do tego poprawia cycusiem.:-)

Pozdrawiam serdecznie
Marzena

reklama
Do góry